2777
2789
عنوان

شوهرم گفت..

546 بازدید | 49 پست

ی بچه دارم من باز بار دارم شوهرم ی رفیق بازه شبو روزشو خوشمیگذرونه بیرونه ن وسایلام کامله ن خونه یی دارم ن هیچی فق مث ی کلفتم تو خونه الآنم چن روزه رفتع مسافرت منم با بابام اومدم خونشون ک اون نیس من با مادرشوهرم زندگی میکنم خلاصع من اومدم خونه مامانمم الان پسرم بهش زنگ زده ک بیا دنبالمون میگه نمیام با همونی ک رفتین بیاین 😐

اینم آخرش ب این دخترو اون دختر خوش میگذرونه هر ماه می‌ره مسافرت با دوستاش ی بار کارم نبرده 

منم از خدامه ک میگم اصلا نرم برای همیشه ولی بچهامو چیکار کنم 😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دیگه کار از کار گذشته فایده ای نداره بگیم چرا دوباره باردار شدی.... بزن لهش کن.. تنها چیزی که به ذهنم رسید...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

باز الان یه چیزی بگیم میگن دل نشکنیم، اخه خواهر من، شما که میدونی این اینجوریه چرا دوباره باردار شدی؟ اوضاع رو برای خودت سخت تر کردی، خدا کمکت کنه 

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نمیدونم بخدا اشتباه کردم اصلا نمیخاستم بیارم😔

دیگه گذشت خودت سرزنش نکن ولی دیکه از این مرد بچه دار نشو

دلت به چیش خوشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

باز الان یه چیزی بگیم میگن دل نشکنیم، اخه خواهر من، شما که میدونی این اینجوریه چرا دوباره باردار شدی ...

اره بخدا منم اصلا نمیخام برم 😔از وقتی ازدواج کردم فق ب فکر تموم کردنم من فق تو اون خونه کلفتم تازه همش غر غر می‌کنه دیونه شدم کلا