2777
2789
عنوان

شوهرم گفت..

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 49 پست
برو به بابات بگو تو منو دادی به این  خودت هم بیا درستش کن منم مثل تو اول دبیرستان بودم که با ...

نمیکنه میگم بهش اصلا حسابم نمیکنه از بسی با هرکی گشته فکرش ذهنش همه چیش خرابه نمی‌دونم چیکارکنم بابامم ی حوریه اخلاقش خوب نیست من اگه جداشم بیام اینجا چیش بهتر میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خو‌من چیکار کنم واقعا سخته بخدا بچهام چی بشن؟

چی بگم خب من انقد تجربه ندارم برو پیش مشاور زندگیتو درست کن نمگم طلاق بگیر درستش کن فقط خودتو عین عمه من نکن افسرده میشیا درستش کن ب خاطر بچه هات

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
چی بگم خب من انقد تجربه ندارم برو پیش مشاور زندگیتو درست کن نمگم طلاق بگیر درستش کن فقط خودتو عین عم ...

چی کار کنم ی نفره نمیشه درستش کرد شب تا صبح گمه من باکی و‌چجوری درستش کنم

نمیکنه میگم بهش اصلا حسابم نمیکنه از بسی با هرکی گشته فکرش ذهنش همه چیش خرابه نمی‌دونم چیکارکنم بابا ...

خوب تو میگی جایی رو ندارم که برم شرایط جدا شدن رو هم ندارم

باردار هم که هستی

شوهرتم که ولگرد ،،، این جور آدما حتماً مشاوره هم نمیرن 

پس با این تفاضل شما باید بسوزی و بسازی؟؟؟

چی کار کنم ی نفره نمیشه درستش کرد شب تا صبح گمه من باکی و‌چجوری درستش کنم

پس برو پیش مشاور که خودت داغون نشی افسرده نشی  هوای خودتو داشته باش برادر داری به اون بگو به خانوادش بگو یکی بشونتش سر جاش ایشالله زندگی توعم درست بشه از خوشی هات بیای بگی

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
کمه ولی بازم خوبه مهرت روبذاراجرا توخونشم باش پدرشودربیار.اگرم دست روت بلندکرد چون حامله ی شکایت کن ...

نمیشه گلم اصلا ما ی ی قوم بدبخی هستیم ک‌نگو 😔 عقب مونده بافکرای قدیمی بامحدودیتهای زیاد