2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به خانوم هنرمند😍

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
😜😜

نوش جونت

فقط دستورش بده منم میخوام درس کنم😉

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
عکسی نیست

بالاتر از پست اول شماس

باشه الان خوابم میاد حال تدارم🤣

باش پس تاپیکو قفل کن تو خصوصی باز یادآوری میکنم

نوش جونت فقط دستورش بده منم میخوام درس کنم😉

اینم خوبه دستورش

کیک زبرا

آرد 2 و نیم پیمانه +2ق غ

شکر یک پیمانه

شیر یک پیمانه

روغن یک پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

وانیل یک ق چ

بکینگ پودر(bp) یک ق غ

پودر کاکائو(pk) 2ق غ

فر رو با دمای 180 روشن میکنیم تا گرم بشه. 2 ق آرد رو کنار گذاشته و ‌مابقی رو با BP مخلوط کرده و 3 بار الک میکنیم. تو یه ظرف بزرگ تخم مرغ هارو خوب با هم زن میزنیم. شکر و وانیل رو اضافه کرده و بازم حسابی میزنیم. شیر و روغن رو اضافه کرده و مجددا خوب هم میزنیم. در آخر تو سه مرحله آرد رو اضافه کرده و با هم زن بزنید تا مخلوط بشه. (نیاز به همزدن زیاد نداره)

دو تا ظرف برمی‌داریم و مواد رو نصف میکنیم تو یکی 2 ق pk و به دومی 2 قاشق آردی که کنار گذاشتیم رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشن. قالب رو چرب میکنیم و با ملاقه کوچیک مواد رو یکی در میون وسط قالب میریزیم. این کار رو تکرار میکنیم تا مواد تموم بشه. بعد با خلال دندون طرح میدیم. به مدت 40 دقیقه دمای 170 درجه. حسابی پف میکنه و طعمش عالیه و بافت‌ خیلی خوبی داره.

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
اینم خوبه دستورش کیک زبرا آرد 2 و نیم پیمانه +2ق غ شکر یک پیمانه شیر یک پیمانه روغن یک پی ...

مرسی عزیزم❤

ولی فر ندارم  الان هر زمان درس کردم میام بهت میگم

دستورش یه جا سیو میکنم🤗❤