2777
2789
عنوان

بچه ها من مقصرم معلم هستم

157 بازدید | 8 پست

مدرسه ما خیلی کوچیکه.

برای زنگ ورزش مدیر تصمیم گرفته بچه ها رو ببره باشگاه کنار مدرسه حدود ۱۰ دقیقه راهه .

هر ماه نفری ۸۰ت میگیره از والدین .

برای سرویس.

امروز ۳ تا کلاس سوار مینی بوس کردیم 

موقع برگشت اصلا جنبود خودم تو پله دم در وایستادم دوبار گفتم کسی دستش لای در نباشه درو بستم یکی از بچها کنار ایینه بود گفت خانم دستم 

دستش رفت لای در 

.اصلا جا نبود منم تو پله بودم.

میترسم صبح مدیر ی چی بهم بگه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابن قدر تریو نباش بابا عیب نداره مدیرم اگه مدیر باشه طرف تو رو می گیره

بدبختی همینه خیلی فتنه هست

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اره بچه سوم دبستانه

اگه مدیر هم گفت خودتو محکم نشون بده و اصلا کم نیار. کم بیاری همه چیز میوفته تقصیر تو. بگو چند دفعه گفتم خیلی هم حواسم رو جمع کردم خوب جاشون تنگ بود بنداز تقصیر مینی بوس که جا نبوده

منم معلم هستم، اگر مدیر پشتت نباشه یه مقدار بهت فشار میاره ولی اگر حرفی زد بهش بگو تو اگر برات بچه ه ...

اره دقیقا باشه