2777
2789
عنوان

سختی دنیا برای بچه ها..

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 44 پست
پدر نداشته باشه؟ کی؟ 

اینجا داشتن درباره بچه‌هایی که پدرشون نیستن صحبت میکردن که یکی از دوستان گفت «اگر خاله و دایی شادی داشته باشه...» و شما در جواب گفتید خاله و دایی مسئول شاد کردن بچه نیستن.

وگرنه در حال عادی که بله، خاله و دایی و مادربزرگ مسئولیتی ندارن. و با توجه به پست بعدیتون حق دارید از خواهرتون شاکی باشید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هزینه داره فکر کنم باید یه میلیون هم پیش میدادم نتونستم کارهم نیست برم سرکار خانوادم هم خودشوم خیلی ...

ای جانم.باشه هزینه داره خودت وقت بذار براش.سر کار که نمیری عین عقاب مواظب بچت باش،بشین باهاش کار کن.

اینترنت پر از کتاب و تمرینه.یاد بگیر باهاش کار کن.

بعدشم از بهزیستی و کمیته امداد کمک بگیر.فکر نکن داری صدقه میگیری،اونا وظیفه شونه به امثال شما کمک کنند.باید از شما حمایت بشه.پس حس بد نداشته باش.

زرنگ باش،خواهر جان ما هم کم ازین روزا ندیدیم.

سعی کن بچتو با اعتماد بنفس بابا بزرگ کنی.

ولی بازم میگم اگه راه داره به خاطر بچه برگرد پیش همسرت.چیزی که همیشه ارزوی بچته و ارزوی من و خواهر برادرام بود.

ببین توصیه من اینه اگه راه داره همسرتو ببخش و بی دردسر به خاطر بچت که حس غم نداشته باشه ،برگرد و باه ...

اگه بشه آشتی کنن که واقعا خوبه، کاش بشه...

ولی بنده خدا میگه پیشش ناله نمیکنم. چی کار کنه خوب اونم آدمه، کم میاره.

ببخشید اگه فضولی کردم

مادر قوی بودن تو این وضع اقتصادی  که مادر باید پدر باشه بسیار سخت میتونه شاد باشه من صبح &nbs ...

صد در صد قبول دارم.

نمیگم صبح تا شب بگو و بخند،میگم ادم فاز غم داشته باشه هم روزگار میگذره،شادم باشه میگذره.

پس بهتره شاد باشه،یا لاقل وانمود کنه شاده.

هزینش زیاده ماهی ۷۰۰ شهریش میشه بغیر خرج دفتر کتابا و وسایل

عزیز دلم...

پس کاش اصلا نمی‌فهمید که پیش دبستانی وجود داره. یه کاری می‌کردید فکر کنه هنوز سنش به حدی نرسیده که بره مدرسه یا پیش دبستانی.

اگه اینطور که دوستمون گفت جایی باشه کمک کنن که خیلی خوبه. اگه نه هم امیدوارم بتونید با چیزای دیگه خوشحالش کنید. 

باورت میشه امسال باید میرفت پیش دبستانی نتونشتم بخاطر همین خرج ها بذارمش یه کیف داره میذاره کپلش میش ...

ببینیه موسساتی هست به اسم دنیای کودک

که به بچه ها در حد شهریه مدرسه و لوازم التحریر کمک میکنه

یه سر برو 

الهی عزیزم.میفهمم بچت چی میکشه. ببین هر بچه ای و ادمی یه سرنوشتی داره،اینکه الان به هر دلیلی بچه تک ...

وقتی کسی از مادر حمایت نمیکنه

مادر تو فشار روانی و اقتصادی له میشه

و عواطفی براش نمیمونه

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
وقتی کسی از مادر حمایت نمیکنه مادر تو فشار روانی و اقتصادی له میشه و عواطفی براش نمیمونه

عزیزم امضات رو الان خوندم نوشتی همسرعالی نصیبم کردی،مشکل همسرت چیه؟

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️

یه روزایی هست که جونم به زندگی نمیرسه

هر چیم تلاش کردم

قدم هایم نرسید به مقصد

پافشاری کردم غم تمام زندگیمو گرفتو له شدم

به داشته هایم نگاه کردم ولی التیامم نشد

چطور عبور کنیم از این مشقت

نه پشتی دارم و نه مشتی

فقط توکلی صبر شده پیشه کارم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
یه روزایی هست که جونم به زندگی نمیرسه هر چیم تلاش کردم قدم هایم نرسید به مقصد پافشاری کردم غم تما ...

زندگی همش همینه.منم یه روزایی همین لودم.احساس میکنم کل زندگیمو یه پارچه سیاه کشیدن و هیچ نوری بهش نمیتابه.خیلی روزای غم باری داشتم.انقدر منفی نگر و ناامید بودم از زندگی و ادما،فقط امیدم به خدا بود.کم کم انگار اون پارچه های سیاه کنار رفتن و یواش یواش نور امید تابید به زندگیم.زندگی خاصیتش همینه.بازم برام همینجوره.یه روزایی احساس میکتم از شدت فشار مشکلات له میشم ولی خدا نمیذاره.به مو میرسه ولی پاره نمیشه.

مطمئن باش همونجا که فکر میکنی دیگه تهشه و دگ نمیکشی امونجا اخرشه و از فرداش ورق برمیگرده.فقط امیدت به اون بالاسری باشه.

زندگی همش همینه.منم یه روزایی همین لودم.احساس میکنم کل زندگیمو یه پارچه سیاه کشیدن و هیچ نوری بهش نم ...

چه کنم باورم خیلی کم خیلی ناامیدم 

چرا