2777
2789
عنوان

سختی دنیا برای بچه ها..

566 بازدید | 44 پست

امروز خیلی دلم گرفت بخاطر بچم

که پدری نداره که حمایت مالیش و عاطفی ش کنه

و مادرش باید همه کسش باشه

خدایا شکرت

ولی سختی دنیا برای این طفل معصوم خیلی زود بود

خیلی غصه شو میخورم

میگم چقدر براش سخته حتی تو مهدشم نگفته بابا ندارم

دایی شو جای باباش جا زده

خدا بهترشدن بهش شنیدم میده ولی عمر سختی بی پدری

مدام براش گریه میکنم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

چقد سرنوشتمون شبیه همه..... 😔😔😔💔💔💔💔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی من خانوادم هم بجمو اذیت می کنن قلبم خیلی شکسته روحیش خیلی ضعیفه هرکی میره طرفش فکر می کنه می خواد کتکش بزنه میترسه

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

شوهرتون فوت شده ؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اره خیلی سخته من از 7 سالگی کشیدم ولی اگه دایی و خاله شادی داشته باشه و فاز خودت شاد باشه ایندش عال ...

مسئول شاد کردن بچه دایی خاله نیستن 

توقعی که خواهرم از ما داره 

انگار ما زاییدیم

ولی من خانوادم هم بجمو اذیت می کنن قلبم خیلی شکسته روحیش خیلی ضعیفه هرکی میره طرفش فکر می کنه می خوا ...

کلا بچه های اینجوری

خیلی زخمی میشن

برا آیندمون دعا کنید 

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
امضاتو خوندم مشکل بچت چیه عزیزم؟

باباش که بخاطر آزار اذیتایی که شدیم اومدیم خونه پدرم هیچ سراغی هم از بچشون نمی گیرن خودش هم بخاطر نفقه و مهریه افتاد زندان بیرون هم نمی یاد می گه پول ندارم همونجا می مونم خانواده خودم هم اذیتمون می کنن

ولی من خانوادم هم بجمو اذیت می کنن قلبم خیلی شکسته روحیش خیلی ضعیفه هرکی میره طرفش فکر می کنه می خوا ...

الهی عزیزم.میفهمم بچت چی میکشه.

ببین هر بچه ای و ادمی یه سرنوشتی داره،اینکه الان به هر دلیلی بچه تک سرپرسته خیلی مهم نیست،مهم دفاع ازون بچست.

تو مادرشی،قوی و محکم ازش دفاع کن.میبینی اذیت میشه نذار پیش خانوادت،یه خونه کوچک حتی در حد یه اتاق کوچک اجاره کن،محله پایین،ولی مستقل باش،اگه هم سرکار میری بذارش مهد.سختی مالی بچه را اذیت نمیکنه،هر چند سخته ولی از یاد میره ،ولی تحقیر و توهین از یاد ادم نمیره.همین که بچت یه مادر داره ینی هنوز خوشبخته،پس نذار حس کنه مادرش بدرد نمیخوره