2777
2789
عنوان

سختی دنیا برای بچه ها..

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 44 پست
الهی عزیزم.میفهمم بچت چی میکشه. ببین هر بچه ای و ادمی یه سرنوشتی داره،اینکه الان به هر دلیلی بچه تک ...

باورت میشه امسال باید میرفت پیش دبستانی نتونشتم بخاطر همین خرج ها بذارمش یه کیف داره میذاره کپلش میشینه دم در تا بچهای پیش دبستانی تعطیل کنن فقط کیفشو ببینن آرزوش شده درس بخونه بره سر کلاس از معلم خواهش کردم بذاره یه هفته بره قبول نکرد گفت مسئولیت داره

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مسئول شاد کردن بچه دایی خاله نیستن  توقعی که خواهرم از ما داره  انگار ما زاییدیم

منظورم جو خانوادگی و فامیلیه 

اگه خاله و دایی خوشبخت و شاد باشن بچه یاد میگیره منظورم این نیس بارش رو دوش کسی باشه

خیلی دلم سوخت امضاتونو خوندم. چرا نمیفرستینش مهد؟

هزینش زیاده ماهی ۷۰۰ شهریش میشه بغیر خرج دفتر کتابا و وسایل

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

ولی من خانوادم هم بجمو اذیت می کنن قلبم خیلی شکسته روحیش خیلی ضعیفه هرکی میره طرفش فکر می کنه می خوا ...

ببین فکر کنم خیلی داری حس بدبختی به خودت و بچت تزریق میکنی،

به هر حال و به هر دلیل الان شرایط شما اینه،بخوای فقط حس غم داشته باشی هم میگذره،حس شادی هم داشته باشی میگذره.

پس حس شادی و نشاط به بچت بده.الان همه امید اون بچه تویی،فکر کن همه امیدت یه نفر باشه که اونم مدام ناله کنه.چه حسی بهت دست میده

مسئول شاد کردن بچه دایی خاله نیستن  توقعی که خواهرم از ما داره  انگار ما زاییدیم

بچه پدر نداشته باشه، خاله و دایی هم بگن مگه ما زاییدیم؟!!

والا من اگه همسایه هم باشم خودمو مسئول می‌دونم. حداقل اگرم کاری نکنم عذاب وجدان دارم، نه اینکه طلبکار باشم.

چرا ثبت نامش نکردی؟ 

هزینه داره فکر کنم باید یه میلیون هم پیش میدادم نتونستم کارهم نیست برم سرکار خانوادم هم خودشوم خیلی درگیرن 

باباش که بخاطر آزار اذیتایی که شدیم اومدیم خونه پدرم هیچ سراغی هم از بچشون نمی گیرن خودش هم بخاطر نف ...

عزیزم😢امیدوارم به زودی تمام مشکلاتشون حل بشه و آینده بچت خیلی عالی باشه

گناه این بچه ها چیه آخه😢

ببین فکر کنم خیلی داری حس بدبختی به خودت و بچت تزریق میکنی، به هر حال و به هر دلیل الان شرایط شما ا ...

نه اصلا جلوش ناله نمی کنم ولی بعضی اوقات متوجه گریه هام می شه

عزیزم😢امیدوارم به زودی تمام مشکلاتشون حل بشه و آینده بچت خیلی عالی باشه گناه این بچه ها چیه آخه😢

ممنونم خیلی خیلی خیلی التماس دعا

منظورم جو خانوادگی و فامیلیه  اگه خاله و دایی خوشبخت و شاد باشن بچه یاد میگیره منظورم این نیس ...

نه خواهرم میگه سختمه از بچه هام نگه داری کنم 

یکیشون رو بذارپیش  شما تا راحت باشم 

حالا قسمت جالب ماجرا اینجاس چون کارمنده 

یکیشون رو که کامل از نوزادی انداخت بغل ما 

بعدیشم مامانم داره بزرگ میکته 

تازه فعلا همینا رو داره

باباش که بخاطر آزار اذیتایی که شدیم اومدیم خونه پدرم هیچ سراغی هم از بچشون نمی گیرن خودش هم بخاطر نف ...

ببین توصیه من اینه اگه راه داره همسرتو ببخش و بی دردسر به خاطر بچت که حس غم نداشته باشه ،برگرد و باهمسرت زندگی کن.تو یه تتاق،با کمترین امکانات.وقتی الان خرج بچتو خودتو میدی،اون موقع هم بده ولی به خاطر بچت گذشت کن.اگرم نه که نمیتونی باهاش کنار بیای،انقدر جلو بچت ناله نباش.

مادر قوی بودن تو این وضع اقتصادی 

که مادر باید پدر باشه

بسیار سخت میتونه شاد باشه من صبح  تا شب سرکارم تا فقط خرج و خورد و خوراکم در بیارم با مدرک لیسانس

فقط باید جون بکنی

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی