2777
2789
عنوان

پست😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تبریزم میگن باید برم مرکزی خودمم نمیدونم کجاس اداره پست این منطقه گیج شدم 😖

فک کنم تو خیابان ارتش باشه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بله درسته اونجاس مسیرشم از من دوره 🙁

شما کجایین

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من مسیرم عباسی هست

با اتوبوس برو بازار از اونجام با تاکسی برو ارتش

به نظرت پست این منطقه کجاس یا باید برم همون مرکزی؟

برو همونجا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 13 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز