2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پویان مختاری هست من میبینمش ..

سحر تبر رو نمیدانم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

چندتا دیگه مدشدن 

همیشه همینه هردوروزی ملت جوگیر  یه مشت سطح پایین رو ترند میکنن 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

اون دختره اسکول 😂😂شهر ری  اونم پیجشو بستن

کی فاطی استار؟؟؟

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
خیلی مسخره شده.کلا اینستا شده بده شیش یا دونفر که مردمو اسکل کردن میرقصن و عمدی طوری رفتار میکنن ک د ...

تقصیر خود مردم ک اینا رو دنبال میکنن خیلی از، این بلاگرا هیچی محتوای ندارن اگ مردم فالوشون نکنن الکی معروف نمیشن

1404/01/23 رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطن 💔🕊

خیلی مسخره شده.کلا اینستا شده بده شیش یا دونفر که مردمو اسکل کردن میرقصن و عمدی طوری رفتار میکنن ک د ...

بده شیش

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /