2777
2789
عنوان

به نظرتون دعا و ختم جواب میده

209 بازدید | 11 پست

من اعتقاد دارم 

اما ختم سوره حشر و طه برداشتم برای ازدواج یک خواستگار اومد که کاش نمی اومد الان هم ختم یس برداشتم من میدونم بی جواب نمونه حتی اگر حاجت روا نشم بازم ثوابش نوشته میشه برام شما از دعایی سوره ای جواب گرفتید؟

پ‌.ن:۲۱سالمه..از طرف خانواده تحت فشارم اما میدونم دلیل نمیشه بدبخت بشم..تو اجتماعم اما اجازه کار ندارم دانشگاه میرم و خانوادمم خوبن تو شهرخودمون سرشناسن اما مورد خوبی نیست...و همسن و سالام دوستان اقوام ازدواج کردن نه که فک کنم عقب موندم اما ی سری نیاز ها رو خانواده برطرف نمیکنن نمیشه و نمیخوام راه خلاف برم 

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توسل به حضرت ام البنین کن میتونی نماز شب هدیه کنی بهشون یا ختم یس یا ختم ۱۳۵ صلوات

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

چله زیارت عاشورا خوبه ولی میگن سنگینه نمیشه مثلا دوبار پشت هم برداشت 

من برای ازدواج حاجت نگرفتم برای چیز دیگه ای بود 

منم قصد ازدواج دارم ولی خواستگار موجود نیست😂

برای من جالبه زنگ میزنن بعدش ناپدید میشن معلوم نیست چی میشه دیگه زنگ نمیزنن 

سوره مزمل هم خوبه

به امید خدا ایشالا همه حاحت روا بشن

چله زیارت عاشورا خوبه ولی میگن سنگینه نمیشه مثلا دوبار پشت هم برداشت  من برای ازدواج حاجت نگرف ...

اینا زنگ میزنن از پشت تلفن توسط خانواده رد صلاحیت میشن بعدا میفهمم حق با خانوادم بود ولی بعضیا رو میبینی چه خوشبختن هر چند از ظاهر زندگیشون میگی من چرا....

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

یعنی چی چل زیارت عاشورا سنگینه یعنی اتفاق بدی میافته؟میشه بیشتر توضیح بدی

میگن خوب نیست دوبار گرفت همون یکبار کفایت میکنه بعدشم که تموم شد باید صدقه رد کنی.میگن چون نفرین توش داره و مدام لعنت میفرستی سنگینه.

چله هم یعنی اینکه چهل روز روزی یکبار یر ساعت مشخص باید شروع کنی خوندن برای دوران پریود هم مرجع تقلید گفت مشکل نداره میشه خوند یکی دیگه گفت به سحده رسید دیگه ادامه ندیم