2777
2789
عنوان

کم خونی شدید کسی داره یا داشته ؟

4988 بازدید | 36 پست

علایمم داره هی زیاد میشه ،تپش قلب زیاد ،سرگیجه ،ضعف شدید پاها،خواب زیاد،خستگی ،عدم تمرکز ،ریزش مو ،تو دوره پریود که فقط میفتم.

رفتم دکتر فوق تخصص خون ، بهم قرص آهن داده ،ولی علایمم داره بدتر میشه ،کسی هست تجربه مشابه من داشته باشه ؟ یا درمان بهتری پیدا کرده باشه ؟ 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من.... درمانی پیدا نکردم متاسفانه باهاش درگیرم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرصاتو بخور، کم کم بهتر میشی. اگه لازمه سرم و نوروبین بزن‌

بدنم به نوروبین حساسیت داره ،به ب۱۲ هم حساسیت دارم .روزی سه تا قرص اهن میخورم ولی فک نکنم تفاوتی کرده باشه

من قرص های متعدد خوردم بدنم جواب نداد  دو تا سرم آهن برام تجویز کرد خدا رو شکر خوب شدم

سرم آهن نمیدونم چجوریه ولی کاش به منم میداد ،از روزی سه تا قرص اهن شاید بهتر باشه ،نمیدونی تو دوره پریود چجوری میفتم 

من  آزمایش خون میدم میفتم زمین  با علائم مشابه کما اما مسخرم میکنن همه میگن دروغ گو ...

فریتینت چنده ؟ الان من پریودم ،دوستام هی میگن بریم بیزون میگم به خدا نمیتونم رو‌پام وایستم مسخرم میکنن ،درکت میکنم

سرم آهن نمیدونم چجوریه ولی کاش به منم میداد ،از روزی سه تا قرص اهن شاید بهتر باشه ،نمیدونی تو دوره پ ...

منم شرایطم خوب نبود 

آخرین بارم روزی دوتا قرص آهن میخوردم.

سه تا متخصص داخلی رفتم جواب نگرفتم

رفتم متخصص آنکولوژی خدا رو شکر اوکی شدم

مو فرفری جذاب❤️
فریتینت چنده ؟ الان من پریودم ،دوستام هی میگن بریم بیزون میگم به خدا نمیتونم رو‌پام وایستم مسخرم میک ...

آره منم داخل پریودی نمیتونم راه صاف برم تلو تلو میخورم پاهام به هم گیر میکنه.. دو روز  پیش رفتم  فروشگاه نزدیک بود بیفتم زمین  چشام سیاهی میره

آره منم داخل پریودی نمیتونم راه صاف برم تلو تلو میخورم پاهام به هم گیر میکنه.. دو روز  پیش رفتم ...

انگار جون ندارم ،این دیگه چیه ما گرفتار شدیم به خدا ،یه قرص آهن موثرم نمیتونن تولید کنن