2777
2789
عنوان

کم خونی شدید کسی داره یا داشته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4995 بازدید | 36 پست
من چون تازه فقط سهماه بود اینطوز شده بودم زود خوب شدم  چنتا قرص ویتامینو اهن داد  ۴ تا ه ...

خوبه که تو کوتاه مدت حلش کردین،من واقعا چندین ساله دنبال درمانم ،دکتر میگفت انگار یه جات سوراخه خون داخل بدنت نمیمونه 😂 یا شایدم جذب بدنم نمیشه ،به خدا موندم چیکار کنم ،منم مث شما خیلی خیلی زود خسته میشم ،تازگی یه سر با نامزدم رفته بودیم ایران مال ،سر یه ساعت دیدم جون وایسادن ندارم اومدم خونه ۱۰_۱۲ ساعت خوابیذم انگار کوه کندم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موثر باشه هم من توان خرید ندارم 😑 از همین فولیک اسید کوچیکا میخرم 

اون کوچیکا به من اصن نمیسازه ،وقتی میخورم در ماه دوبار پریود میشم ،موثر نیست من همشو امتحان کردم ،اصلا فریتینم بالا نرفته 

من خیلی ام لاغرم 41 کیلو 

ببین از کم خونی هست ،منم لاغر بود ۴۷ بودم به زور ،الان ۵۴ شدم.میدونی دکترا به من گفتن دلیل لاغریت کم خونی شدیدته ،من صورتمم لاغره ،البته تازگی با این قرص آهن جدیده دارم پف میارو نمیدونم حالا

من فقر اهن ارثی دارم ،فک نکنم دیگ برا من خوب بشه چندین ساله دارم بهترین قرصای اهن و مکمل و ویتامین میخورم ولی عددش از ۲ بالاتر نمیاد علایمش بکنار حتی باعث شد دوبارم سقط کنم و بخاطر تپش قلبش افتادگی دریچه میترال چپ دارم و خداروشکر ضعف عصاب شدیدو میگرن عصبی هم اضافش شده 

من فقر اهن ارثی دارم ،فک نکنم دیگ برا من خوب بشه چندین ساله دارم بهترین قرصای اهن و مکمل و ویتامین م ...

وای خدا باعث سقط بچه هم میشه ؟ همینم مونده بود ،😵‍💫 برای منم ارثیه ،نمیدونم چی بگم ،من فقط سیب رنده شده با عسل بلندم میکنه از جام

وای خدا باعث سقط بچه هم میشه ؟ همینم مونده بود ،😵‍💫 برای منم ارثیه ،نمیدونم چی بگم ،من فقط سیب رند ...

اره باعث میشه تخمک بی کیفیت تولید کنه و باردار میشی ولی سریع سقط میشه خونرسانی ب رحم و تخمدان کمه دیگ 

منم باید هر دقیقه یه چیز شیرین گوشه لپمه افت فشار شدید هم دارم کلا داغونم 😐میگن اگ بالا نره میشه انتقال خون داد من این ماه باید برم ای وی اف احتمالا مجبور بشم اینکارو انجام بدم 

اره باعث میشه تخمک بی کیفیت تولید کنه و باردار میشی ولی سریع سقط میشه خونرسانی ب رحم و تخمدان کمه دی ...

ایشالا که بتونید راحت باردار شین ،نمیدونم چی بگم هرمرحله از زندگی رو باید با سختی رد کنم ،اصن نمیدونستم برای بارداری هم بده .منم مثل شمام تازه من وقتی قند خونم از یه حدی میفته پایین چنان میزنم زیرگریه که انگار یکی کتکم زده 😂 البته ارثیه مادر و خاله و خواهر و‌دختر خالمم مثل منن ،احتمالا منم بارداری آسونی نخواهم داشت