2777
2789
عنوان

با حقوق ۱۵ تومن چطور پیشرفت کنیم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 51 پست

هیج کاری نمبتونی بکنی با ۱۵ تومان‌

در حد همین بخور ‌‌نمیر هست دیگه

بی انصافی با ۱۵ تومان توقع پسندازم‌ داشته باشی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم دقیقا همینیم

الان میخوای پول جمع کنی که چی؟ 

مثلا خوبه ماهی ۵۰۰ بذاری جیبت؟ خب که چی واقعا؟؟؟؟

ول کن بابا برا خودت خوش باش پس انداز معنی نمیده درلحظه زندگی کن

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
خرید خونه سخته ولی خب ماشین هم مهمه. وام بگیرید برای خرید ماشین قسط میدید بعد کمتر خرج می‌کنید ولی ...

خیلی سخت ک ن معمولی 😐

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
منم همینقدره ولی برنامه ریزی میکنم  خورد خورد طلا بخر ماهی ۳ تومن مثلا بذار برای طلا یا همین ...

بحث پول نگه داشتن نیست من یخچال خالی بشه حوصله زندگی کردن ندارم حاضرم طلا بفروشم اما همه چی باشه تو خونه

موادغذایی اصلی همچون برنج...روغن..‌شویندهها...ماکارونی ...قند...به اندازه ۶ماه یا۱سال رو از عمده فروشی بگیر..هر طور شده یه درآمد دیگه راه بندازین...مثن اگه طلا داری بفروش ویه پراید بگیرین و شوهرت اسنپ کارکنه