2777
2789
عنوان

با حقوق ۱۵ تومن چطور پیشرفت کنیم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 51 پست
ماهم دقیقا همینیم الان میخوای پول جمع کنی که چی؟  مثلا خوبه ماهی ۵۰۰ بذاری جیبت؟ خب که چی واق ...

حرفا میزنی سال دیگ رهن خونه بیشتر میشه بعد طلا و پس انداز نداشته باشی میخای چی کار کنی فک کن

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
نمیدونم چطور اینجا میگن کمه من ۳ تومن رفتم مرغ و ماهی و گوشت چرخی و گوشت خورشتی خریدم برا دوماه بس م ...

عزیزم ماهی قلایه کیلویی۶۰۰تومنه

مرغ کیلویی صد و خورده ای

گوشت کیلویی ۷۰۰ تومن

چطور اینا رو به اندازه ی ۲ ماه خریدی؟؟؟ 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث پول نگه داشتن نیست من یخچال خالی بشه حوصله زندگی کردن ندارم حاضرم طلا بفروشم اما همه چی باشه تو ...

چی بگم وقتی حاضری بخاطر خوراکی طلا بفروشی هیچ راهی بهت کارساز نیست😅

مگه قسط بانک درست کنی برای مجبور باشی قسط بدی پول برات نمونه

اون قسط ۲ تومن و ۵ تومن قرعه کشی خونگی هست ک ماه دیگ مال ما هست تا ماشین بخریم 

خب این خودش پس اندازه دیگه، با این حقوق توقع چیو داری؟ همین خوبه دیگه.ایشالا به سلامتی و دلخوش بخرید و سوار شید

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
حرفا میزنی سال دیگ رهن خونه بیشتر میشه بعد طلا و پس انداز نداشته باشی میخای چی کار کنی فک کن

عا خب من چون مشکل خونه ندارم الحمدالله اینو میگم وگرنه بجز خونه...خرج سنگین یه تعمیر ماشینه که پس انداز نمیخواد 

انشاالله همه ی مستجرا خونه دار بشن واقعا خونه خیلی مهمه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
خب این خودش پس اندازه دیگه، با این حقوق توقع چیو داری؟ همین خوبه دیگه.ایشالا به سلامتی و دلخوش بخرید ...

اونقد مادرشوعرم گفته از بس می‌خورید هیچی ندارین منم دیوانه شدم 

عزیزم ماهی قلایه کیلویی۶۰۰تومنه مرغ کیلویی صد و خورده ای گوشت کیلویی ۷۰۰ تومن چطور اینا رو به اند ...

شما کجا زندگی میکنی انقد گرونیه؟ 

مرغ اینجا ۸۵ گرفتیم 

گوشت چرخی هم خودم گرفتم چرخ کردم کیلویی ۴۰۰ 

خورشتی ۵۵۰

💙💙💙
عزیزم ماهی قلایه کیلویی۶۰۰تومنه مرغ کیلویی صد و خورده ای گوشت کیلویی ۷۰۰ تومن چطور اینا رو به اند ...

کی گفته مرغ کیلو صد خورده ای شماها کجا زندگی میکنید تازه من همه خریدم از شهریار تهرانه یک سر برو اونجا اگ مرغ دادن ۱۰۰ تومن بیا هرچی خواستی بگو 

شما کجا زندگی میکنی انقد گرونیه؟  مرغ اینجا ۸۵ گرفتیم  گوشت چرخی هم خودم گرفتم چرخ کردم ...

اره واقعا بنظرم منظورشون مرغ های تمیز شده بدون پوست بسته بندی شده تو فروشگاه های بزرگ هست 

شما کجا زندگی میکنی انقد گرونیه؟  مرغ اینجا ۸۵ گرفتیم  گوشت چرخی هم خودم گرفتم چرخ کردم ...

والا من بخاطر نفخ بچه فقط گوشت گوسفندی میتونم یخوزم که قشنگ کیلویی ۷۰۰ تومنه...مرغ هم با پیامک تو صف بزور گیرمون میاد ۱۰۰و اندی تومن 

ماهی هم مقصر خودمم که همیشه بهترین ماهی رو باید بخرم چون بقیه حالمو خراب میکنن ولی مرغ و گوشت همینقد گرونه

اونقد مادرشوعرم گفته از بس می‌خورید هیچی ندارین منم دیوانه شدم 

مگه میشه نخورد، اون چی میگه دیگه.واقعا تو سر یه سری بزرگترا به جای مغز پهنه.

اصلا چرا اون امار خورد و خوراک شمارو داره؟ ولش کن یه گوشت در یه گوش دروازه بذار اون حرص بخوره

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
دیگ خیلی بزرگش کردن بنظرم  

همیشه نی نی سایت همینه یکبار اومدم گفتم با ده تومن ی ست لباس زمستونی میتونم بخرم گفتن ب زور 

بعد من رفتم دوتا کافشن دوتا بوت دوتا بافت دوتا کلاه خریدم ۶ تومن و ی پالتو چرم 

والا من بخاطر نفخ بچه فقط گوشت گوسفندی میتونم یخوزم که قشنگ کیلویی ۷۰۰ تومنه...مرغ هم با پیامک تو صف ...

خب ماهم گوشت خر ک نمیخریم عزیزم گوسفندی میخریم😁

اینجا مرغ نهایت نهایت ۹۵ 

ماهم ماهی جنوب میخریم ولی قیمتشو نمیدونم

💙💙💙
2790
2778
2791
2779
2792