2777
2789
عنوان

پسره چطوره؟

133 بازدید | 9 پست

بچه ها یکی هست سطح مالی و فرهنگی اینامون یکیه تقریبا با خانوادش فقط یکم مذهبی ترن 

خواهر نداره یدونه داداش بزرگتر داره مامانشم خیلی مهربونه و چون دختر نداره کلا عروسشو عین دخترش دوس داره و امروزی و باکلاسه ولی خب ما گفتم باکلاس تریم یکم تجملی  هستن

پسره داروسازه  قدش ۱۸۰ اینا یکوچولو چاقه ولی بانمک و بوره چشمامشم رنگیه قیافش بقیه میگن زشته ولی به دل من واقعا میشینه ( میگن  من سرترم ولی  ) 

خیلی مهربونه و واقعا اهمیت میده و ارومه هیچ دوس دختریم قبلا نداشته کلا سر به زیره و به شدت به گفته خودش از من خوشش اومده 

نظرتون راجبش چیه ؟ 

خونه ماشین فعلا نداره فعلا میخوایم دوست بشیم ازدواج زوده هنوز …

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظرم اینه بدبختش نکنی هی من سرم تو سری اه

من کاری ندارم به نظر من خیلی قشنگه ولی بقیه میگن کور شدی 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
ازهمه پسراودخترایی ک واردرابطه میشن بپرسی میگن اولین بارشونه.  ولی خب ب نظرم قصدتون اگه ازدواج ...

نخ جدی میشناسمش اخه قشنگ جریانات زندگیش دستمه 

من خودم اکس داشتم 

نخ جدی میشناسمش اخه قشنگ جریانات زندگیش دستمه  من خودم اکس داشتم

عزیزم گذشته مهم نیس هااگه واقعانیت بدی نداره ودوستتون داره ایشالاک بهم برسین وخوشبخت شین 

ولی طرف چندین سال باشوهرش داره زندگی می‌کنه میبینی ی زن دیگه هم اون ورشهرداره اماهنوززنش  بویی نبرده 

ب هیچکی اعتمادنکن وب راحتی دل نده. ادماخیلی غیرقابل پیش بینی ان

موفق باشی

Dunyada olumden baskasi yalan