2777
2789

چه سوال جالبی، لزوما نه

بستگی به ارتباطشون با شما داره

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ترسناکن ، چشماشون قرمز خون گرفته ، تنشون پر از موی سیاه ، چهره زشت ، دندونهای زرد تیز ، اصن یه وضعی ، همین دو‌دقیقه پیش یکیشونو دیدم خیلی خوفناک بود ولی قول داد دیگه نمیاد 

نه ترسناکنر از بعضی آدم ها، جناباتی که انسان در تاریخ کرد هیچ جن و حیوانی انجام نداد، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خیلی ترسناکن ، چشماشون قرمز خون گرفته ، تنشون پر از موی سیاه ، چهره زشت ، دندونهای زرد تیز ، اصن یه ...

بامزه نبود

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
تا حالا با جن ها ارتباط داشتی

چرا میپرسی؟ شما ارتباطی با جن ندارین پس چرا براتون جالبه؟ 

درواقع شکل ظاهری جن ها ممکنه کمی عجیب باشه چون بهشون عادت نداریم وانسی با آنها نداریم شاید از نظر آنها انسان هم ترسناک باشه ما هیچگونه انسی با جنها نداریم آنها یه سری موجودات نبینی هستن که در حال زندگی کردن در زمین هستن

خالق آنها خداوند هست.  و بعضی از انها مسلمان هستن سوره ای در قرآن به نام جن هست 

که بعضی از آنها تا قرآن خواندن پیغمبر را شنیدن به نزد اون رفتن و گفتن ما چیزهایی عجیبی از تو شنیدم و مسلمان شدن سوره جن را مطالعه کنید

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...