2821
2789
عنوان

دارم میمیرم 😔💔😔💔💔

409 بازدید | 36 پست

از سر دلتنگی زیاد بهش پیام دادم ..بعد ی هفته ..ت کلمه جواب داد از صفحه چت رفت کلی حرف بی جواب داشتم نمی خواهم بهش برگردم فقط می‌خوام سوال های بی جواب منو جواب بده ...دارم میمیرم ..دیشب نصف شبی بیدار شدم تا صبح بیدار بودم همش گریه میکنم ..بهش پیام دادم سین نمیزنه ..

زنگ زدم برنداشت بعد پیام داد دستم بند بود ..پیام رسان پیام دادم جواب پیام هامو بده اما نداد ..

وات پیام دادم تیم خورد ولی ج نداده 💔💔💔😔😔😔😔😔💔💔💔دارم دیونه میشم باورش برام سخت چجوری تحمل کنم دارم میمیرم 😔

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون میدونه تو همش تو فکرشی ولی اگه رابطه رو قطع کاااااامل کنی ،اونوقته که ترس وجودشو بگیره اینارو رو ...

دیگذعمرا نمی خواهمش هر گوه ی کدمیخواد باشه 😔💔نامردلاشی 

اون بیخیال کنه 😔💔

من درکت میکنم 

یکم صبوری کن . خودت و سرگرم کن که بادت بره 

پیش مشاور برو 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
دیگذعمرا نمی خواهمش هر گوه ی کدمیخواد باشه 😔💔نامردلاشی 

بهترین تصمیمو گرفتی چون کسی که عادت کنه به رفتن دیگه تقی به توقی بخوره میره و غذابت میده

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
اشتباه انتخاب کردن نتیجه اش همین.

ادم گاهی اوقات عقلش و از دست میده داخل دوست داشتن 

من خودم ی نفر و دوست دارم با این که خیلی بلا سرم اورد باز نمیتونم ازش دل بکنم

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
اشتباه انتخاب کردن نتیجه اش همین.

اون اومد ت زندگیم 😔😔💔💔

ادعای عاشقی داشت ..یعنی مردا اینقدر نامردن ..چطور دختری تا دیروز بهش میگفتن بدون ت میمیرم امروز جواب پیام نمبده 😔😔😔

منم جدا شدم ازش 

ولی خیلی از واقعیت ها رو دیدم و پذیرفتم 

عمرا بخاطر دلتنگی برم سمت اش 

و کاراشو یادم بره فقط بخاطر دلتنگی 

ارزششو نداره

همیشه ببخشی و رد شی پررو میشه 

و هیچ وقت تغییر نمیکنه چون میدونه بازم ازش جدا نمیشی و هر غلطی خواست میکنه چون میدونه باز میبخشیش 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
2824
2823
2791
2779
2792