2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😔💔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 36 پست
یه هفتس کاتی؟ یه حرف میزنم میدونم درد میکشی ازش ولی واقع بین باش سرش جای دیگه گرمه ک جواب نمیده ولی ...

اره آبجی یک ماه کلا عوض شده ..اوایل فقط که گاهی یرزنگی میزد خیلی سرد بود ...اصلا آدم قبل نبود خودم زنگ 

میزدم خیلی سرد خشک باهامدبرخورد میکرد ..اصلا ناراحتی گریه های من براش اهمیت ندارع ...الان پنج روز از من خبر نگرفته ...آخرین بار بهم گفت من دارم میرم روستا درومذشلوغ نمیشه بزنگم یا پی بدمد

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چحوری فعمیدی میخواست کات کنه ..چیکار میکرد چ رفتار های میکرد بهت نگفت بمون

من خودم کات کردم باهاش

اونم پریشب

ببین ایشون درک درستی از رفتار و شخصیت نداره

من وقتی ازش راجب احساسات بدم تو رابطه و رفتارای بدش حرف میزدم 

اون سریع جبهه میگرفت و ناراحت میشد ،،یا خیلی زود صفحه چت رو ترک میکرد و میگفت مامانم صدام میکنه یا کار پیش اومد 

من خیلی زیاد سر این رفتارش قهر کردم و آشتی کردیم 

ولی همینی ک هست و نمیخواد تغییر کنه 

منم نمیتونم ما بقی زندگیم رو با کسی ادامه بدم ک وقتی باهاش راجب احساسات بدم حرف میزنم جای این که درک کنه،،

ناراحت شه جبهه بگیره و بزاره بره

حالا بقیه رفتاراش بماند 

مثلا خودت ،،، داری با یکی حرف میزنی رو در رو ،اون شخص صورتشو اون طرف کنه بره 

اینم میشه بی احترامی 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
اره آبجی یک ماه کلا عوض شده ..اوایل فقط که گاهی یرزنگی میزد خیلی سرد بود ...اصلا آدم قبل نبود خودم ز ...

دیگه ولش کن چرا پیام بدی یا زنگ بزنی اون جای دیگه سرش گرمه و داره میپیچونه 

دیگه ولش کن چرا پیام بدی یا زنگ بزنی اون جای دیگه سرش گرمه و داره میپیچونه 

دست خودم نیس اعصابم خورد پیام رسانه سه تا پیام بهش دادم ..هنوز ج نداده 💔😔

من خودم کات کردم باهاش اونم پریشب ببین ایشون درک درستی از رفتار و شخصیت نداره من وقتی ازش راجب ...

دقیقا از منم همینجوری بود ...الان می‌دونی چی ..اصلا جواب ندزنگ ن پیامو بدون هیچ دلیلی ..اگر خودم پی ندم اون عین خیالش نیس من بدم الان دیگ کلا جوابمو نمی‌ده بنطرت با یکی دیگر سرش گرمه 😔💔💔

دقیقا از منم همینجوری بود ...الان می‌دونی چی ..اصلا جواب ندزنگ ن پیامو بدون هیچ دلیلی ..اگر خودم پی ...

سرش گرم باشه

چرا انقد خودتو خار و ذلیل میدونی 

بزار اون درگیرت باشه نه تو 

سخته اما این طوری باش 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....