2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😔💔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 36 پست
ادم گاهی اوقات عقلش و از دست میده داخل دوست داشتن  من خودم ی نفر و دوست دارم با این که خیلی بل ...

درست

ولی دوست داشتنی دوست داشتن حقیقی یه که هم ما رو به خود واقعی مون برسونه هم به خدا.

غیر این باشه باید ازش دوری کرد و به دست فراموشی سپرد.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من درکت میکنم  یکم صبوری کن . خودت و سرگرم کن که بادت بره  پیش مشاور برو

می‌خوام فراموشش کنم ..اما چجوری چقدر باید درد بکشم ..دیگ ذوق شوق قبل بهش ندارم انکاری ی حس تنفر بهش دارم ...من دختر اویزونی نبودم 😔💔💔💔باور هام ازبین رفت اعتماددم 

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️
درست ولی دوست داشتنی دوست داشتن حقیقی یه که هم ما رو به خود واقعی مون برسونه هم به خدا. غیر این با ...

فراموش کردن خیلیی سخته . حداقل سه چهار سال زمان میبره

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

یه هفتس کاتی؟

یه حرف میزنم میدونم درد میکشی ازش ولی واقع بین باش سرش جای دیگه گرمه ک جواب نمیده ولی بزودی میاد دنبالت و وقتی میاد ک تو باید برای همیشه بزاریش کنار چون لیاقتتو نداره چون وقتی گریه میکردی با یکی دیگه سرش گرم بود 💔

منم جدا شدم ازش  ولی خیلی از واقعیت ها رو دیدم و پذیرفتم  عمرا بخاطر دلتنگی برم سمت اش&n ...

تونستی فراموشش کنی ؟

دیگذعمرا نمی خواهمش هر گوه ی کدمیخواد باشه 😔💔نامردلاشی 

الان خیلی سخته ولی به مرور بهتر میشه و رفته رفته بیشتر میفعمی که خوب شد که تموم شد چه عنی بودع و کاش زودتر جدا میشدی یا اصلا کاش قیافشو نمیدیدی یا چقدر احمق بودی .. خودم همه اینارو تجربه کردم  . اون الان رفته بدون اون همه میتونی زندگی کنی هوا همون هواست اکسیژن همونه زندگی همونه ولی تو عاقل تر شدی و بهتر تصمیم میگیری که چی برات بهترع . به عنوان کسی که فهنید طرف لاشیه و خودش زده بیرون حس خیلی خوبی دارم زدم  در کونش.

می‌خوام فراموشش کنم ..اما چجوری چقدر باید درد بکشم ..دیگ ذوق شوق قبل بهش ندارم انکاری ی حس تنفر بهش ...

کم کم زمان میبره من هنوز که هنوز گاهی اوقات یادش می افتم بهم جنون دست میده گریه می افتم 

اما چه کنیم ادم باید از اشتباهات زندگیش درس بگیره که دیگ از این اتفاقا نیافته 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
الان خیلی سخته ولی به مرور بهتر میشه و رفته رفته بیشتر میفعمی که خوب شد که تموم شد چه عنی بودع و کاش ...

دیگ ارزش دوست داشتن ندارع ..فقط کاش بهم میگفت چرا رفته من چ مشکلی داشتم 😔💔

الان حتما با ی دختر دیگ هست می‌شناسمش گذشتشو برام گفته بود ..آدم های دیگ بودن ..ولی میگه تقصیر اونا بوده ..بهم میگفت هیچ وقت ب ت دروغ نمیگم الان هیچ جوره حاضر نیس جواب میده هر موقع میگه دستم بنده بهانه میاره وقت ندارم فلان جام..امروز پنج روز ازم خبر نگرفته 

کم کم زمان میبره من هنوز که هنوز گاهی اوقات یادش می افتم بهم جنون دست میده گریه می افتم  اما چ ...

چند وقته رفته ،،،بابد ازش متنفر بشم فراموشش کنم 

تونستی فراموشش کنی ؟

هنو پریشب ازش جدا شدم 

به طور کامل نه 

باید بگذره

اما میدونم که فراموش میشه

نمیدونی چقد دوسش داشتما،،چقد

هنوزم دارم

ولی باید فراموشش کنم 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
زمان میبره ولی ارزش رسیدن به آرامش و داره

من دیگ آدم سابق نمیشم 😔💔کاش بمیرم هر لحظه آرزوی مرگ دارم 

هنو پریشب ازش جدا شدم  به طور کامل نه  باید بگذره اما میدونم که فراموش میشه نمیدونی چق ...

چحوری فعمیدی میخواست کات کنه ..چیکار میکرد چ رفتار های میکرد بهت نگفت بمون