سلام یکسالی میشه دیدبرفکی گرفتم همه جارو برفکی میبینم بخصوص جاهای کم نور،خیلی اعصابمو خراب کرده،شغلمو از دست دادم نتونستم تحمل کنم،خونه نشین شدم و تبدیل به یه مرده متحرک شدم که تو خونه حبس شده،هیچ کاری رو نمیتونم تحمل کنم ،مغزم بهشون عادت نمیکنه، چند بار دست به خودکشی زدم ولی ناموفق بود،کسی تاحالا این مشکلو داشته که حل شده باشه؟ازتون میخام دعا کنیدبرام😔
چه جالب ولی شاید باورتون نشه اغلب کسایی که مگس پران دارند دید برفکی دید اکلیلی یا جرقه و وز وز گوش ت ...
این حرفتون درست ولی مگس پران وقتی بوجود میاد تمام مشکلات چشمی که داری رو متوجه میشی،وحتی من یه جا خوندم که میگرن باعث شل شدن زجاجیه میشه،ودرنتیجه بعضی وقتا حتی شل شدگی زجاجیه هم علت مغزی ممکنه داشته باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه جالب امیدوارم با هوش مصنوعی درمان جدید پیدا کنن
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که از ظهور مگس پران جدید جلوگیری کرد،اگه شبکیت مشکل داره قرص امگا ویژن بخور،با گوشی کار میکنی عینک بلو کنترل استفاده کن،اگه چشمات خشکه قطره آرتلاک ادونسد مصرف کن