2777
2789
عنوان

دیدبرفکی

4625 بازدید | 255 پست

سلام یکسالی میشه دیدبرفکی گرفتم همه جارو برفکی میبینم بخصوص جاهای کم نور،خیلی اعصابمو خراب کرده،شغلمو از دست دادم نتونستم تحمل کنم،خونه نشین شدم و تبدیل به یه مرده متحرک شدم که تو خونه حبس شده،هیچ کاری رو نمیتونم تحمل کنم ،مغزم بهشون عادت نمیکنه، چند بار دست به خودکشی زدم ولی ناموفق بود،کسی تاحالا این مشکلو داشته که حل شده باشه؟ازتون میخام دعا کنیدبرام😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من صبح ها بیشتره شدتش و شب هم زیاد ولی درطول روز هم دارمش،آره مگس پران همه دارم رشته و نقطه ای

ببخشید منم علایم شما رو دارم فک کنم علتش همون مگس پران باشه 

مگس پران ها شمارو اذیت نمیکنن؟ 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ببخشید منم علایم شما رو دارم فک کنم علتش همون مگس پران باشه  مگس پران ها شمارو اذیت نمیکنن؟&nb ...

مگس پران اینقدر اذیتم میکنه که بعضی وقتا دوس دارم سرمو بکوبم به زمین،دوستم ویترکتومی کرده مگس هاشو منتظرم ببینم چی میشه،شاید منم جراحی کنم

مگس پران اینقدر اذیتم میکنه که بعضی وقتا دوس دارم سرمو بکوبم به زمین،دوستم ویترکتومی کرده مگس هاشو م ...

منم مثل شما انقد کلافه میشم دوسدارم سرمو بکوبم زمین  

شما چی میبینی ؟ من انواع نقطه و لک و خط 

چندساله شما دچارشی ؟ 

چه عالی اگه شد نتیجه شو به منم خبر بدید 

منم مثل شما انقد کلافه میشم دوسدارم سرمو بکوبم زمین   شما چی میبینی ؟ من انواع نقطه و لک و خط& ...

خیلی سخته وهیچ کس درک نمیکنه مارو،

من خط های دراز و سیاه و نقطه های ریز توخالی میبینم تو ۲تاچشمم

دقیقا سه ساله که مگس پران گرفتم،اوایل کم بود ولی بعدا زیاد و آزاردهنده شد،درمان هایی که رفتم شامل،طب سنتی،زالو،حجامت،که اصلا جواب نداد

طب سوزنی رفتم ۲۰جلسه که هیچ تغییری نکرد،بعدا بایکی آشنا شدم که ویترولیز کرده بود،و میگفت رشته ها تکه تکه و خورد میشن،پیش دکتر حمید آریایی تبار ۲جلسه لیزر مگس پران کردم که هیچ تغییری نکرد متاسفانه

خیلی سخته وهیچ کس درک نمیکنه مارو، من خط های دراز و سیاه و نقطه های ریز توخالی میبینم تو ۲تاچشمم د ...

دقیقا هیچکس درک نمیکنه 

من افسردگی گرفتم از نور و آفتاب متنفرم 

چقدر بده که درمان نداره 

دوست شما الان راضیه از جراحی؟

دقیقا هیچکس درک نمیکنه  من افسردگی گرفتم از نور و آفتاب متنفرم  چقدر بده که درمان نداره& ...

آبجی اون مگس پرانش شدید بود مثل پنبه سیاه تو مرکز دیدش بود میگفت که راضیه،

ما تو تلگرام ۸۰نفرهستیم که همه مگس پران و دیدبرفکی داریم،و تجربیاتمون باهم درمیون میزاریم،خواستی به این آیدیahmadi_1۳_78@تو تلگرام پیام بده تا لینکو بفرستم برات 

آبجی اون مگس پرانش شدید بود مثل پنبه سیاه تو مرکز دیدش بود میگفت که راضیه، ما تو تلگرام ۸۰نفرهستیم ...

باز خداروشکر راضیه ولی من شنیدم خیلی عوارض داره جراحیش سر همین ترسیدم 

همون گروه  که راجب مگس پران هست؟ قبلا بودم خیلی فضای ناامید کننده ی داشت لفت دادم ازش 

همش منفی میگفتن و ناامیدی بود 

باز خداروشکر راضیه ولی من شنیدم خیلی عوارض داره جراحیش سر همین ترسیدم  همون گروه  که راجب ...

آره همونه،حق باشماس خیلی انرژی منفی میده به آدمم😄

عوارضش درآینده خودش نشون میده مثل آب مروار و تاری دید و ...