2789
عنوان

درد دارم 😭

495 بازدید | 33 پست

من دوشنبه با قرص س..قط داشتم الان روز سوممه زیر دلم شدیدا درد میکنه کمرم درد میکنه دارم میمیرم از دکترم پرسیدم گفت طبیعیه رحم داره به حالت اولش برمیگرده توروخدا اگه تجربه ای دارین بگید😭

خیلی نگرانم نکنه اتفاقی داره میوفته یه وقت کارم به بیمارستان نکشه این درد شدید واسه چیه؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر دکتر اینو گفته نگران نباش حتما حالا ات طبیعی رحم. دو سه روز صبر کن اگر تموم نشد برو دکتر و چکاپ ...

اخه خیلی درد بدی هست واقعا واسه من که درد و اینا زیاد رو مخم نیس این درد خیلی بده غیرقابل تحمله

اخه خیلی درد بدی هست واقعا واسه من که درد و اینا زیاد رو مخم نیس این درد خیلی بده غیرقابل تحمله

دارو مسکن بخور. دکترت ننوشت

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نگران نباش طبیعیه چون رحم به حالت نرمال داره برمیگرده ،منم بعد سقط درد شدید داشتم جوری که به مقعد و واژنم میزد ،حتما داروی داکسی سایلکین هم بخور هر ۸ساعت یه دونه که عفونتم نداشته باشی

نگران نباش طبیعیه چون رحم به حالت نرمال داره برمیگرده ،منم بعد سقط درد شدید داشتم جوری که به مقعد و ...

من دیروز و پریروز این همه درد نداشتم الان روز سوممه که اینجوری شدم 

برای من سفیکسیم و مترونیدازول نوشته که بخورم 

من دیروز و پریروز این همه درد نداشتم الان روز سوممه که اینجوری شدم   برای من سفیکسیم و مت ...

حتما بخور انتی بیوتیک هاتو ،خودتم پیاده روی کن فعالیت داشته باش همه چی بیاد دفع بشه ،اصلا نشین کار کن ،من انقد فعالیت کردم که تو یه هفته همه بقایا دفع شد و درد هامم رفت در حالی که دکتر گفته بود تا شش هفته طبیعیه درد داشته باشی

حتما بخور انتی بیوتیک هاتو ،خودتم پیاده روی کن فعالیت داشته باش همه چی بیاد دفع بشه ،اصلا نشین کار ک ...

وای من انقدر دفع کردم که میگم محاله دیگه چیزی مونده باشه اتفاقا تو این چند روز انقدر کار برام پیش اومد هی بیرون بودم الانم دیگه لخته خون نمیاد فقط خونریزی شبیه پریوده ولی غلیظ نیس

چرا شیاف نوشته الان استفاده کردم مفنامیک اسید هم خوردم یه کم انگار اثر کرده ولی هنوز درد دارم

دیگه طبیعی عزیزم صبور باش تموم میشه. خوبه عمل سزارین نکردی. چه عذابیه🥲

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
وای من انقدر دفع کردم که میگم محاله دیگه چیزی مونده باشه اتفاقا تو این چند روز انقدر کار برام پیش او ...

انشالله که همه دفع شده ،یه هفته بشه برو سونو ببین بقایا دفع شده ،همه چی دفع بشه دردهات هم میره