2789
عنوان

درد دارم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 33 پست
دیگه طبیعی عزیزم صبور باش تموم میشه. خوبه عمل سزارین نکردی. چه عذابیه🥲

من دوبار سزارین شدم بخدا انقدر درد نکشیدم😂 الان یه دردی افتاده بود به جونم که نگو 

الان بهترم قرص و شیاف اثر کرده 

انشالله که همه دفع شده ،یه هفته بشه برو سونو ببین بقایا دفع شده ،همه چی دفع بشه دردهات هم میره

اره انشاالله حتما میرم هفته دیگه خدا کنه کامل دفع شده باشه راحت بشم سقط واقعا سخته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو چطوری مصرف کردی قرصها رو

من دوبار مصرف کردم اولین بار دوتا زیر زبونم دوتا تو واژن

بعد دوساعت دوباره دوتا زیر زبونی دوتا واژن  بعد دیدم یه کم خونریزی داشتم دوباره بعد دو ساعت یکی زیر زبونی یکی واژن ولی سقط نشد یه هفته گذشت فقط خونریزی داشتم لخته بود

رفتم سونو گفتن نیوفتاده فقط دیگه رشد نمیکنه و باید زودتر بقایا رو دربیارم منم از کورتاژو اینا میترسیدم نمیخواستم کسی مطلع بشه رفتم دکتر اونم برام یه بالن گذاشت تو دهانه رحمم که باز بشه بعد خودش دوتا قرص گذاشت تو واژن ۴ تا هم بهم داد گفت برو خونه ناهارتو بخور به فاصله یه ساعت قرصاتو بزار گوشه لپت منم بعد ناهار دوتا قرص گذاشتم گوشه لپم یه ساعت دیگه دوباره دوتا بعد همش میپریدم و راه میرفتم دوستمم بهم زعفرون دم کرده و گل گاو زبون میداد خیلی حالم بد بود دیگه رفتم سرمی که دکتر نوشته بود رو زدم تا رسیدم خونه کلی لخته خون های بزرگ بزرگ دفع شد فکر کردم تموم شده ولی دوباره که رفتم دستشویی یه چیزی مثل تخم کفتر اما بزرگتر دفع شد با کلی لخته خون. دلم سبک شد ولی لرز داشتم خلاصه اینطوری تموم شد ولی بعد سه روز دل درد شدید داشتم که دکتر گفت واسه انقباض رحمه که داره به حالت قبلش برمیگرده