2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
ممنون لطف دارید .نه بابا اون بهترین زندگیو داره ب تموم خواسته هاش رسیده الان بهترین وضع و خونه و ماش ...

خاهش میکنمممم...پول مهم نیستتت ،درستکه همه چی داره ولی شمارو نداره چ فایده دختر خالش بودی تو همسرش بودی بهتز بود تا ی غریبه ،فردا چیزی بشه ب مشکل میخورن الانو نبین خوبن و خوش کسی خبر نداره از فردا...دختره قیافه داره یا نه؟؟؟؟الان چ پسر چ زن فقط دنبال پولن بخداااا دخترارو درک میکنم ولی پسرا چی اخه🤦‍♂️دنیا برعکس شده بخدا...همیشه ادم از فامیل ضربه میخوره از هر طریقی ی ضربه ی زخمی هست از این فامیلا....

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

خوب همونو دوباره برو وقتی خوشت اومده شاید چراغ سبزی باشه .کشاورزی چی الان فصل چ کاریه؟خوب خداروشکر م ...

۴بار رفتم دیگه اینقدر ب بهونه آزمایش رفتم خونی واسم نموند بخدا 🤦‍♂️همشون یجوری منو نگاه میکنن ...نیستش نیست ک نیست از یکی شونم پرسیدم گفت من نمیدونم الکی کفت معلوم بود ولی هیچی دیگه منم بیخیال شدمممم...چیزی ک قسمتتت باشه اون سر دنیام باشه باز مال توعه ولی این تا من خاستمش غیب شد اصلا دیگه گفتم قسمت نیست و بیخیال شدم اینم شانس منه ...اولین دختری بود ک خوشم اومده بود بعضی وقتا چهرش میاد جلوی چشامم ولی چ فایده ...سرباز بودم گفتم ۲۵سالگی ازدواج میکنم ولی الان میگم ۲،۳سال دیگه کاریشم نمیشه کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا از اول نخورن دیگه خوششون نمیاد شایدم ارثی باشه ک گفتی خاهر منم زیاد خوشش نمیاد گوشت قرمز میگ ...

دیگه دوس نداره پسرم بچه تر بود خیلی دوس داشت .همون کوبیده رو میخوره با کبه و لوبیاپلو با گوشت چرخی باز خداروشکر.گوساله من فقط چرخ میکنم با گوسفندی قاطی برا چیز دیگه بنظر منم خوب نیست.نوش جان .هیچ مردی ندیدم گوشت خوشش نیاد😅

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اره اونجا بودم والا اونموقع تو رستوران بودم با رفیقم ۱۴ساعت مثل خر کار میکردیم بخدا دیگه اینقدر راه ...

دور از جان بله کارت سخت بوده پس .ولی خوبیش اینه هزینه ای نداری محل خواب و خورد و خوراکت مجانیه .خوب چرا دختر خوبی نبود برای ازدواج؟ قبلا خونه داییاش کرمانشاهه اونجا مغازه پارچه فروشی داشت با کلی بدهی جمع کرده بود اومده بود تهران .بله شوهرم منو دید چون با داداشم آشنایی هم داشت دیگه سخت نبود و قسمت شد.ان شاءالله دختر خوب براتون پیدا میشه وسایل آسونه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خاهش میکنمممم...پول مهم نیستتت ،درستکه همه چی داره ولی شمارو نداره چ فایده دختر خالش بودی تو همسرش ب ...

ولا نمیدونم اصلا چطور رفت و ازدواج کرد ۲ بار بهم خورد گفته بود نمیخوام سر مهریه و گفته بود خوشم نمیاد.اما دخترخاله دیگم اینقد تقلا میکرد اخرش بهم رسوند.دختره نه بابا چاقه و زیبایی نداره آنچنان همه میگن. اما بنظر من معمولیه .گرفته بود همه میگفتن پیره .بعدا شنیدم از خودشم بزرگتره ولی پرستار بود و الان گفتن ماما شده .خونوادشم پولدار بودن

۴بار رفتم دیگه اینقدر ب بهونه آزمایش رفتم خونی واسم نموند بخدا 🤦‍♂️همشون یجوری منو نگاه میکنن ...نی ...

کاش مامانت یا خواهرتو میفرستادی اینقدم خون از بدنت نمیرفت😅 .چ شکلی بود تقریبا ک پسند کردین؟ مشخصه سخت پسندین  .

دیگه دوس نداره پسرم بچه تر بود خیلی دوس داشت .همون کوبیده رو میخوره با کبه و لوبیاپلو با گوشت چرخی ب ...

پسرتون ب شما رفته ب سمت خونواده شما ..خاهرزاده خودمم چایی ی قوری میخوره گوشتم نگم برات ب طرز وحشتناکی میخوره...خب طبیعیه مرد کار میکنه خسته میشه باید غذای مقوی بخوره دیگه...من اندازه دو نفر میخورم ولی ۷۰کیلو ن بالا میرم ن پایین رفتم دکتر گفت دیوونه ای همه دوست دارن بخورن چاق نشن😂

دور از جان بله کارت سخت بوده پس .ولی خوبیش اینه هزینه ای نداری محل خواب و خورد و خوراکت مجانیه .خوب ...

روزی ۳پرس چلو خوردم شبا دیگه هیچی نخوردم اینقدر چاق شدم مادرم گفت چیزی خوردی🤦‍♂️😂😂🤦‍♂️من بخام خونه بگیرم همه حقوقمو باید بدم خوردو خوراک دیگه هیچی...اصلا تو فاز ازدواج و دوست اینا نبودم فقط گفتم مول در بیارم ...بعدشم نخ میداد من حوصله نداشتم دیگه😅یبار سیب زمینی واسم لقمه گرفت گفتم نمیخورم اونم قهر کرد بعدشم گریه نزدیک بود غش کنه بنده خدا 😂😂😂بعد شبش ازش معذرت خاهی کردم صب اومد گفت بخاطر دیروز امروز باید واسم سیب زمینی بخری گفتم پول ندارم گفت باشه خودم میخرممم😅خریدو همشو خوردم فقط نگاه کرد ...الان بفکر ازدواجم کسی نیست😂🤦‍♂️شما دیگه بختتون باز شده اونموقع ولی من هنوز مونده بستس با گچو سیمان

ولا نمیدونم اصلا چطور رفت و ازدواج کرد ۲ بار بهم خورد گفته بود نمیخوام سر مهریه و گفته بود خوشم نمیا ...

اها لیاقتش همونه دیگه بیخیال ...شمارو زیاد دوس نداشته وگرنه میومد خاستگاری ۱۰برابرم پولدارتر میومد بازم شمارو ول نمیکرد

کاش مامانت یا خواهرتو میفرستادی اینقدم خون از بدنت نمیرفت😅 .چ شکلی بود تقریبا ک پسند کردین؟ مشخصه س ...

من گفتم اول باهش حرف بزنم ببینم منو میخاد،تفاهم داریم شرایطمو بهش بگم بعد اوکی بود یکم بهم فرصت بده و بعدشم خاستگاری ولی آب شد رف تو زمین...سخت پسند نیستم ی دختره سفید رو چشم ابرو مشکی قدش متوسط بود خاهرمو میفرستم مدرسه لباسشو میپوشه شبیه دختره میشه باز یادم میوفته تقریبا مثل شبیه خاهرمه صورتشم گرد بود ...آخرین بار برج ۱۰بود رفتم دیگه ناامید شدم ولی باز میخام برم خون بدم ن واسه دختره همینجوری

پسرتون ب شما رفته ب سمت خونواده شما ..خاهرزاده خودمم چایی ی قوری میخوره گوشتم نگم برات ب طرز وحشتناک ...

ن سمت ما هم گوشت خورن اتفاقا خودمم دوس دارم.نمیدونم ولا بچه های نسل الان فرق دارن.نوش جانش ‌.اره بچه های شهرستان هرچی دیدم خیلی خوش خوراکن چون مدام در حال فعالیتن و چای خوردنم از بزرگترا یاد گرفتن .دیدم چجوری میریزن رو سرچای و قند.ما اونجا میایم اینقد چای میزارن نمیدونم چرا اینقد میخورن.خوبه ک چاق نمیشی شوهر من ۸۷ کیلو شده همش میخواد رژیم بگیره .تا بگیره هم سریع وزن کم میکنه

روزی ۳پرس چلو خوردم شبا دیگه هیچی نخوردم اینقدر چاق شدم مادرم گفت چیزی خوردی🤦‍♂️😂😂🤦‍♂️من بخام خو ...

خوبه واقعا تالار و رستوران کار کردن هم هرچی بخوای دم دستته .آشنا ماشنا هستن اونجا. کلی هم غذا و میوه میارن خونه .پس همون دوباره برگرد اینجور جایی واسه کارت .چقد لوس بوده اون دختره میگرفتی باید شب و روز ننر بازی و بهونه اونو تحمل میکردی .حالا قیافه ایناش چی خوب بود؟بخت پسر رو ک نباید بگی باز بشه .شما خودت باید حرکت کنی .دخترا ک نمیتونن بیان پیشنهاد بدن اونم با فرهنگ اونجا 

اها لیاقتش همونه دیگه بیخیال ...شمارو زیاد دوس نداشته وگرنه میومد خاستگاری ۱۰برابرم پولدارتر میومد ب ...

اونکه زندگیش خوبه از سرشم زیاده جوری غرور داره و افاده چون ب پول رسیده.ولی تا منو میبینه چشمش فقط دنبالمه ازش متنفر میشم وقتی فقط نگاه میکنه سلامم بهش نمیدم.اگه زندگیش بد میشد باید میگفتی لیاقتش همون بوده .من ازاین ناراحتم  خودش اول همه جا پخش کرد دوسم داره .یه روز اومدم خونه دیدم رو کل کتابام برام شعر و متن عاشقانه نوشته بچه هم نبود ۲۵ سالش بود بگم احساساتی شده.هروز زنگ میزد .هرجا میرفتم به هر بهونه ای شده میومد.خونه دایی مادر بزرگ .حتی خواستگاری رفته بود من نمیدونستم و بهم زنگ میزد قرار بود بریم عروسی پسرخاله دیگمون گفت میای؟ .دیگه بعد اون شنیدم .تو عروسی حتی نگفتم چرا اینکارو کردی ؟همشم رقصیدم و زدم ب بیخیالی اما دلم خون بود.تو خودت پسری خدایی اینجوری میکنی با کسی؟اسم اینکار از نظر شما چی میشه؟ سرگرمیه برا جنس شماها؟ من شناخت ندارم از ذات مردا خداروشکرم اهل هیچی نبودم.من فراموشش کردم زندگیمو دوست دارم راضیم .شوهرم خوبه اما نمیتونم ببخشمش وامیدوارم خدا جوابشو بده و بگه این دلی بود ک از اون دختر شکوندم

من گفتم اول باهش حرف بزنم ببینم منو میخاد،تفاهم داریم شرایطمو بهش بگم بعد اوکی بود یکم بهم فرصت بده ...

مگه میشه آب شه بره تو زمین؟ اگه خواهرت یا مامانت میرفت اسم و آدرسشو میگرفت حداقل برا بعدا میپرسید شاید انتقالی گرفته شاید مرخصی بوده .یا شمارشو میگرفتن واست .حتما صلاح تو این بوده ایشالله خیره .نفهمیدم الان خوشگل بود نبود.محل کارش دوره ازتون؟ من بودم هروز میرفتم چون دوسش داری فرق داشته

ن سمت ما هم گوشت خورن اتفاقا خودمم دوس دارم.نمیدونم ولا بچه های نسل الان فرق دارن.نوش جانش ‌.اره بچه ...

سمت ما چای خورن منو پدرمم دیگه نگم برات خیلی میخوریم نمیدونم چرا😅بچه های الان بیشتر فست فود میخورن ک زیادم خوب نیست غذای سالم بخورن بهتره...اگ قدش بلنده ۸۷ زیاد نیست من بدم میاد شکم داشته باشم خداروشکر صاف صافه 😅ی ذره چربی در من پیدا نمیشه ...یادمه رفتم ازمایش بدم همین دختره بهش گفتم چربیم بنویس برام نگام کرد گفت مگه چربیم داری اصلا😂😂لاغرم ولی استخونم سنگینه ۷۰کیلو اصلا بهم نمیاد اونم چون لبنیات زیاد میخورم