2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
فک کنم خیلی کاربری داشتی من دومیه .چرا تعلیق شدی؟ کار خوبه اتفاقا برای آینده خودته.خدایی چطوریه پسر ...

من کلا تا مول نداشته باشم سمت چیزی نمیرم با اینکه خونه م ساختم و اندازه خودمم دارم خداروشکر ی پسرم هستم ن شریکی ن چیزی ولی میگم پر جیبم مول باشه تا رفتم دختره ی چیزی خاست براش بخرم دستم نلرزه حالا همه میشه وام ازدواح رو میگیری خوبه ولی من گفتم وامو هر چقدر ک بود میدم طلا واسش دیگه زن و طلا رابطه عمیقی دارن 😅و من دختری رو باید پیدا کنم ک درک کنه منو اگ روزی مشکلی پیش اوند کنارم باشه و کمک کنه ..دختر زیاده وقتی ک قصد ازدواح و شرایطشو داشته باشی شرایط باشه تو ی هفته دوماد میشی و تموم حالا ک فعلا بفکر پول درآوردنو و میخام وسیله خونه بخرررممم..پارسال رفتم اسنوا یخچال و تی وی ۵۵،لباس شویی شد ۱۰۰تمن قسطی ماهی ۵تمن اشتباه کردم نگرفتم اشتباه 🤦‍♂️میخاستم بخرم ولی پدرم گفت ولش کن همه میگن زنت میخره ولی بنده خدا الان نمیدونم کجاس و چیکار میکنه ولی دیگه گناه نکرده ک همه چیو بخره 😅و سر همین قضیه پشیمون شدم ...ولی ۲۰۰،۳۰۰تمنم دزدین گرفتنشون اونم کارای دادگاهی داره اگ بدنش میدمش وسیله ...پذیرایم ۶۰متره ۴تا فرش ۱۰۰تمنه🤦‍♂️😅همه میگن چرا بزرگه میخای چیکار گفتم میخام بدوم داخلش 😅😅😅😅

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

ایشالا ک مول میاد خونه ن تکمیل میشه ب آسونی جوری اصلا ندونی چجوری تکمیل شده...اره ماهم زنده میخریم ...

نه ما مصرفمون زیاد نیست بجز شوهرم بیشتر مهمون داریم .منو دخترم خورشت نفری یه تیکه شوهرم ، ۵،۶ تا تو کباب و اینام باز بیشترشو شوهرم اشتهاش خوبه.پسرمم ک لب نمیزنه نه خورشت،نه  کباب نه سرخ شده، فقط کوبیده ک مجبورم بیشترشو چرخ کنم وبا گوساله قاطی بخاطرش درست کنم دیگه خودمونم میخوریم زود تموم میشه.یا کبه هم دوست داره مرتب درست میکنم بخاطر اینکه جور دیگه ای نمیخوره گوشتو.هر گوسفندی نهایت ۱۵.۱۶ کیلو بیشترش استخون چیزی نمیونه.سالی دوتا میشه .۹۰ کیلو ماشالله😂نوش جان

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه قسمتت الان میدونی هدفتون چیه مجردی بی هدفی اصلا نمیدونی چی ب چیه ..چقدرم خوشگدرونی بلاخره آدم ب ...

بله درسته با ازدواج هدفمندتر میشید.تا قبل ازدواج یکی مث شوهرم فقط دنبال خوشگذرونی و پول واسه رفیق خرج کردن بود الان پشیمونه.شما باز خداروشکر همین الانش از خیلی از متاهلا جلو هستین ک تونستین خونه رو بسازین و خودتونو علاف یه سری کارا ک پسرا تو مجردی دارن نکردین.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

فک کنم ۱۱تا دارممم😅همشونم تعلیق ...کار نکنی ک چرخ زندکی نمیچرخه ...پس خاطرخواه زیاد داشتی خوبه اخلا ...

ممنون لطف دارین نمیدونم خوب و بدمو ولی خیلی سعی میکنم ادم درستی باشم .بله ولی هیچکدوم قسمت نشد تا این همشهری شما ک خودمم نفهمیدم چی شد .بیشتر فقط میخواستم ناراحتی ک از پسرخالم داشتمو فراموش کنم ....نشد هنوزم تو شوک کارشم با من حرف میزد خبر خواستگاریشو شنیدم .البته میدونی همشم کار دختر خاله دیگم بود ک عروسشونه انتظار داشت خواهرشو بگیره دیده بود ماهم میخوایم اینقد در گوشش خوند ک طرف کارمنده پولداره .اینام ک دختر بهت نمیدن و ....من بابام و داداشم مخالف بودن گوشه و کنار بهش رسونده بودن سمت من نیاد .ولی میتونست حداقل بهم بگه من میخوام برم من دارم ازدواج میکنم .وقتی از داداشم شنیدم رفته خواستگاری اون لحظه نمیدونم چطوری قلبم نیفتاد تو دستم .اما هیچوقت بخودم و غرورم اجازه ندادم حتی بپرسم چرا اینکارو کردی از اونروزم ببعد هرجایی باشه نمیرم اینقد نگاهش دنبالمه معذب میشم و ببینمش حتی سلام بهش نمیدم .اما هیچوقت نتونستم ببخشمش .همیشه میگم دلمو شکوند پس چرا خدا جواب کارشو نداد.من بچه بودم با تموم وجودم بی شیله پیله دوسش داشتم اما اون نمیدونم چرا اینکارو کرد و حتی نگفت ببخشید سرکارت گذاشتم.

من کلا تا مول نداشته باشم سمت چیزی نمیرم با اینکه خونه م ساختم و اندازه خودمم دارم خداروشکر ی پسرم ه ...

ولا سمت شوهرم اینا اینقد ازین دختر پسرا خبرش میرسه همو میخواین باهمن .دیگه الان مشکلی نداره مث قدیم نیست. رفته بودیم جشن عقد ، پسرعموش دوست دخترشو اورده بود تو عقد خواهرش گفتن میخواد اینو بگیره ک خونواده پسره مخالف بودن بهم خورد حالا درین حد  .شما ک نیتتون بد نیست قصدتون ازدواجه .اگه واقعا از دختری خوشتون بیاد چ اشکالی داره بهشون بگین و شرایطتونو براش بگین 

قرار نیست ک بلایی سرش بیارین و ولش کنین .بعدش کی اول با یه تریلی پول میره زن بگیره اکثرا همینن در حد معمول کم کم با وام و جهیزیه دو طرف زندگیتونو شروع میکنین و خدا بزرگه .شما ادمی نیستین ک زندگیتون بمونه ماشالله مشخصه اهل زندگی هستین.اشکالی نداره وسیله رو ایشالله میگیرین .خوب خداروشکر دزدا پیدا شد؟ کی پولو میده یعنی؟ من یادمه اومدیم عروسی ایلام بچه نداشتیم .ماشینو گذاشتیم پیش مسکن مهرا خونه پسرعموش رفتیم تالار برگشتیم ضبط تصویری و باند و انگشترمو یه سری وسایل گرفته بودیم همه رو برده بودن حتی لباس .چقد ناراحت شدم .شکایت کردیم ولی هیچ خبری نشد.شوهرم گفت خداروشکر ماشینو نبرده باز انصاف داشته

نه ما مصرفمون زیاد نیست بجز شوهرم بیشتر مهمون داریم .منو دخترم خورشت نفری یه تیکه شوهرم ، ۵،۶ تا تو ...

اها پس مهمون میاد ...کاش اینجوری بار نیومد بذار همع چیو بخوره من فقط سنگ با تخم مرغ نمیخورم😅هر غذایی رو میخورممم زیادم میخورم ولی عشق من گوشت و برنج 😅🤦‍♂️ما ناهار شام باید گوشت باشه اگرم بمونه باز منو پدرم میخوریم....گوسفند زیاد استخون نداره ک بره بخرین خوشمزشس گوشتش گوسفند نه زیاد چون بره تازهس و جوون

بله درسته با ازدواج هدفمندتر میشید.تا قبل ازدواج یکی مث شوهرم فقط دنبال خوشگذرونی و پول واسه رفیق خر ...

تهران بودم ۱۴۰۰ماهی ۵تمن بخدا ۸۰تمن جمع کردم رفیقام رفتن دنبال دوست د...بازی و مشر....و...ولی من گفتم این پولی ک ۱۴ساعت کار کردم براش خرجش نمیکنم الکی برگشتم شهرستان خاستم ماشین بخرم پشیمون شدم و گفتم خونه واجب تره و دیگع خونه ساختم اونموقع ارزون تر بود الان همه چی گرون تره ۲سال بکوب بخدا براش کار کردم تا تکمیل شد از هر چیم بهترین شو گرفتم گفتم گرونتر باشه اشکال نداره رفتیم سینک و گاز خریدم این دکمه های گاز ی خط قرمز رنگی وسطشه گفتم اینو میخام آقاهه گفت چرا گفتم خوشگله و شیک گفت احسنت ب سلیقت😅😅😅خریدمش ۸تمن بخدا خیلی بود اونموقع ...کلا برنامه ریزی دارم تو زندکیم و دنبال پیشرفتم آدم باید آینده نگر باشه بعضیا میگن در لحظه زندگی کن ولی نمیشه ی اشتباه کوچیک مساوی است با سقوط

ممنون لطف دارین نمیدونم خوب و بدمو ولی خیلی سعی میکنم ادم درستی باشم .بله ولی هیچکدوم قسمت نشد تا ای ...

خاهش میکنم شناختم شمارو تو این مدت دیگه...شک نکن ی روزی پشیمون میشه فقط صبر کنید خودتون میبینید ...میگن برو دنبال اونی ک دوست داره ن اونی ک دوسش داری پول و...اولاش خوبه بعدا مشکل ساز میشه و دعوا قهرو و...قسمت نبوده دیگه بهش فکر نکن لیاقت شمارو نداشته دیگه و آدما میرن سراغ لیاقتشون ببخشید خرو ببری داخل قصر باز برمیگرده تو طویله 

ولا سمت شوهرم اینا اینقد ازین دختر پسرا خبرش میرسه همو میخواین باهمن .دیگه الان مشکلی نداره مث قدیم ...

بخدا صبح تا شب سرکار کشاورزیم داریم دیگه اصلا وقتی نمیمونه ک من بخام کسی رو ببینم و آشنا بشم دروغ چرا واسع اولین بار یکی رو دیدم اولاش عادی بود برام بعد چن ماه یدفع اومد تو ذهنم و خیال پردازی شروع شد تصمیم گرفتم برم بهش بگم و رفتم ولی محل کارش نبود بازم رفتم ولی نبود ۴بار رفتم نبود ک نبود و گفتم شاید قسمت نیست و دیگه خبری ندارم و نرفتم دیگه کم شانسمم نمیدونم چرا 🤦‍♂️حالا بوقتشم زنم میگیرم ولی خدا کنه آدم یکی رو میدا کنه ک باهاش بسازه اینش مهمه ک خدایی نکرده بععد چن سال ب مشکل نخورن...اره گرفتنشون تقریبا دماهی میشیه فعلا کارای دادگاهی دارن تا ببینم چی میشه ولی حدااقلش ی سال طول میکشه ولی میدن گفتم اونو گذاشتم حساب سپرده ی روزی میدنش بلاخره😅وسیله دیگه نذارین داخل ماشین میبرنش اشتباه خودتون بوده دیگه ولی خیرش بجا کاریش نمیشه کرد 

اها پس مهمون میاد ...کاش اینجوری بار نیومد بذار همع چیو بخوره من فقط سنگ با تخم مرغ نمیخورم😅هر غذای ...

دیگه اره مهمون داریم کم و بیش .ولا من از خدامه بخورن وقتی نمیخورن شده گریه کردم دکترم بردم اما پسرم نمیخوره چکارش کنم حالش بد میشه از بوی گوشت .یجورایی ارثیه بینمون تا بچه ان گوشت دوست ندارن بزرگ میشن میخورن .حالا خوبه خداروشکر پسرم میشه چرخیشو به یه نحوی ب خوردش داد مرغم دوس داره .بچه های دخترخالم به هیچ عنوان نه مرغ میخورن ن گوشت.نه منظورم نسبت ب گوشت گوسالس ک هیچ استخونی نداره .ولی این داره دیگه مگه میشه بدون استخون .ما اره بره میگیریم برا همین وزنشون زیاد نمیشه زیر یکسال سنشون.

تهران بودم ۱۴۰۰ماهی ۵تمن بخدا ۸۰تمن جمع کردم رفیقام رفتن دنبال دوست د...بازی و مشر....و...ولی من گفت ...

اه اینجا بودی ؟کارت چی بود ؟ باز خداروشکر غریبی ‌کشیدی ولی نتیجه داشته .مث شوهرم همینجام ازدواج میکردی 😅بله میگم واقعا آقایون تو جوانی و مجردی کم پیش میاد بفکر زندگی باشن شوهر من مجردیش مغازه داشت میتونست با درآمد همون بهترین خونه و ماشینو بخره اما عقلشو نداشته الان پشیمونه.خوب کردین خونه گرفتن یکباره دیگه بنظر منم باید بهترینارو گرفت تا اینکه هرتی پرتی بقول شما بزنی رو هم بگی تکمیل بشه فقط .

خاهش میکنم شناختم شمارو تو این مدت دیگه...شک نکن ی روزی پشیمون میشه فقط صبر کنید خودتون میبینید ...م ...

ممنون لطف دارید .نه بابا اون بهترین زندگیو داره ب تموم خواسته هاش رسیده الان بهترین وضع و خونه و ماشین شاسی وبهترین جای تهرانن از طویله رفته تو قصر😅.خونواده خالم وضعشون ضعیف بود.برام اهمیتی نداره پشمیون بشه یا نه .ولی از اینکه دوسش داشتم برای خودم ناراحتم .الانم نتونستم فراموش کنم چون نامردی کرد و خدا حقشو نذاشت کف دستش اون غریبه نبود که اینقد بی رحم باشه.مامانم چقد براش احترام قائل بود .چقد دوسش داشت اونم خیلی ناراحت شد ازین حرکتش ولی هیچوقت به روی خودش نیاورد.

بخدا صبح تا شب سرکار کشاورزیم داریم دیگه اصلا وقتی نمیمونه ک من بخام کسی رو ببینم و آشنا بشم دروغ چر ...

خوب همونو دوباره برو وقتی خوشت اومده شاید چراغ سبزی باشه .کشاورزی چی الان فصل چ کاریه؟خوب خداروشکر مشغولین.نه بابا اون پسرعموی گیجش گفت اینجا امنه.ماشینو بذار دیگه همه با یه ماشین بریم، بعد ما قشنگ قفل کردیم اونجام پر رفت آمد بود نمیدونم چطوری وقت کرده بود قشنگ سر سیما رو هم چسب زده بود اتصالی چیزی پیش نیاد.

دیگه اره مهمون داریم کم و بیش .ولا من از خدامه بخورن وقتی نمیخورن شده گریه کردم دکترم بردم اما پسرم ...

ای بابا از اول نخورن دیگه خوششون نمیاد شایدم ارثی باشه ک گفتی خاهر منم زیاد خوشش نمیاد گوشت قرمز میگه بو میده نمیخوره🤦‍♂️ولی خودم من الان هرروز گوشت میخورم زده نمیشم اصلااا ولی گوشت مرغ فقط سینشو میخورم ینی رون بمن بدی لب نمیزنم اصلا خوشم نمیاد گوشت قرمزم ک همه شو میخورم ...گوشت گوساله مقویه خیلی ولی ما اینقدر گوشت گوسفند خوردیم عادت کردیم دیگه من خودم بخورم حالم بهم میخوره نمیدونم چرا...

اه اینجا بودی ؟کارت چی بود ؟ باز خداروشکر غریبی ‌کشیدی ولی نتیجه داشته .مث شوهرم همینجام ازدواج میکر ...

اره اونجا بودم والا اونموقع تو رستوران بودم با رفیقم ۱۴ساعت مثل خر کار میکردیم بخدا دیگه اینقدر راه میرفتیم پاهام گز گز میشددد...شوهرتون شمارو دیده پسندیده من کیو ببینم گفتم بهتون شانس ندارم من بخدا اصلا...مغازه چی ؟؟مجردی ادم خیلی کم بفکر زندکی و پول جمع کردنه و آینده نگر نیستن اصلا میگن بخوریم و خرج کنیم این وسطم ی کسی باشه دیگه اصلا جمع نمیشه این پوله...ی دختر بود گفت دوست دختر داری گفتم ن تو همون رستوران ،بعد پیش هم کار کردیم خیلی صمیمی شد خیلی هر حرفیو میزد ی روز گفتم از کله پاچه خوشم میاد گفت چهارشنبه ها زود بیا منم میام باهم بریم بخوریمم حرف بزنیم نرفتمم اصلا بهونه اوردم بعد رفیقامم گفتن عرفان خوش بحالت باهات حرف میزنه این براش سیب زمینی سرخ شده میخرید اون بستنی ،،دختره ام همشو داد من خوردم اشتها صفرررر 😅اره خب باید ی چیزی بخری سلیقه خانم باشه مرد ک زیاد تو تونه نیست خانما حساسن و ریز بین ،دیگه گذاشتم عروس خانم خودش انتخاب کنه و بخره ببینم سلیقش چجوریاس،ولی تی وی والو رو میزنم ی طرحی عکس گرفتم ازش خیلی قشنگه اونو حتما میزنمممم