2777
2789
عنوان

یک سری نکته راجع به زایمان طبیعی

4514 بازدید | 126 پست

سلام عزیزان.وقتتون به خیر

من تقریبا ۳هفته پیش زایمان طبیعی داشتم و نی نی م ۳۷ هفته به دنیا اومد.خواستم تجربیاتم رو بهتون گفته باشم .شاید به درد کسی بخوره .

من زایمان طبیعی خوبی داشتم

تو کل دوران بارداری م تحرکم زیاد بود.شاید روزانه ۲۰ تا پله بالا پایین میرفتم، با سرویس از سرکار میومدم،کارای خونه رو همه رو خودم‌انجام میدادم و...پس کلا استراحت نبودم.

کلاس های آمادگی زایمان و بارداری رو شرکت کردم و صداشون رو ضبط کردم و مو به مو انجام دادم.

ورزش های لگن خیلی انجام دادم.اگر خطر زایمان زودرس نداربد،از هفته ۳۴ ورزش های لگنی و پله و پیاده روی رو انجام بدید.

از هفته ۳۴ یا ۳۶ ،هر روز صبح ناشتا، یک لیوان شربت خاکشیر و تخم شربتی و عسل و زعفران و گلاب درست کنید و بخورید.به نرم‌شدن دهانه رحم و جلوگیری از یبوست کمک میکنه.

آلو و انجیر خیس کنید و بخورید.

تا اینجا مواردی بود که کلی باید رعایت کنید برای زایمان طبیعی.امااااا مهم ترین عامل اینکه زایمان طبیعی خوبی داشته باشید،داشتن مامای خصوصی و در درجه ی بعد اتاق LDR هست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زایمانت درد شدید داشت؟

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

به نظرم زایمان سخته طبیعی و سزارین هم نداره

بعد چند روز هم کلا ادم سختی ها رو فراموش میکنه و مدعی میشه که زایمان راحتی داشته به طوری که بعضی خانم ها با داشتن نوزاد کوچیک دوباره اقدام به بارداری میکنن

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

قدم نو رسیده مبارک عزیزدلم❤️✨

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

من بیمارستان خصوصی زایمان کردم‌خیلی هم خلوت و خوب بود‌ولی داشتن مامای خصوصی نعمت بزرگی بود.

۵ صبح کیسه آب من باز شد و به مامام خبر دادم و رفتم تریاژ.

گفتن ۲ فینگر هستم و کیسه آب بازه و بستری شم.ولی دردی نداشتم. به دکترم اطلاع دادن و دکتر گفت تا ۸ صبح خودش پیش بره و بعد اگر دردی نداشت ، سرم فشار رو وصل کنید.

تا ۸ صبح فقط راه رفتم و ورزش کردم.لانچ و اسکات میزدم.و خلاصه نخوابیده بودم.ساعت ۸ بهم سرم فشار رو وصل کردن. و کم کم دردام شروع شد.

من بیمارستان خصوصی زایمان کردم‌خیلی هم خلوت و خوب بود‌ولی داشتن مامای خصوصی نعمت بزرگی بود. ۵ صبح ک ...

بیمارستان خصوصی معلومه که خوبه

جون سالم بدرد میبره هر کی بره

بیمارستان دولتی انقدر بد دل و بی خانوادن ..دست سنگین

عمودی میری داخل افقی میای بیرون

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اتاق LDR اتاق خصوصی برای زایمان هست.که همسر تون با مامای همراه و خصوصی میتونن باهاتون باشن.

هزینش چقدر شد؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

به نظرم زایمان سخته طبیعی و سزارین هم نداره بعد چند روز هم کلا ادم سختی ها رو فراموش میکنه و مدعی م ...

من وقتی دخترم دنیا اومد همه دردام تموم‌شد.قبلش هم قابل تحمل بود برام.من خودم خاطرات زایمان رو تو نی نی سایت خونده بودم و خواستم منم بنویسم.