2777
2789
عنوان

یک سری نکته راجع به زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 4531 بازدید | 126 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خصوصی اینجوری بود .گرون تر هم بود تازه

منم خصوصی پرسیدم البته تهران هستیم از خوده بیمارستان رفتم پرسیدم به خواهرمم پارسال همنقدر گفته بودن ولی موقع ترخیص یازده تومن گرفته بودن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
به نظرم زایمان سخته طبیعی و سزارین هم نداره بعد چند روز هم کلا ادم سختی ها رو فراموش میکنه و مدعی م ...

زن داداش من زایمان طبیعی داشت خیلی خونسرد و آروم بود 

بعد ۸ ماه دوباره باردار شد و بازم طبیعی 

واقعا خوشبحالشون 

ک انقد جسورن...من باردارم به طبیعی ک فک میکنم جنازمو میبینم 🥲 حتی به سزارین نمیتونم راحت فک کنم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

واقعا سزارین بهتره یا طبیعی؟

من از اینکه شکمم افتاده بشه میترسم. یا زیاد برش بزنن یا میگن لایه های درونی تا اخر عمر خوب نمیشه از داخل جوش نمیخوره

ولی مادر و خاله خودم سزارین بودن میگن طبیعی خوب نیست 

عوضش زن عمو ها و زن داییام همشون طبیعی بودن و خیلی درد نداشتن و میگن خوبه!!

از طبیعی میترسم اون حجم بچه بیاد او طبیعی.. اه چ کاریه

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

مامای خصوصی و حضور همسرم خیلی بهم کمک کرد.

اگر با هزینه مامای خصوصی مشکل ندارید حتما حتما بگیرید.واقعا کیفیت زایمان تون فرق میکنه.

حضور همسرم برای من خیلی خوب بود . واقعا بهم کمک کرد.

اتاق LDR یا خصوصی مزیتی ک داره اینه که سرویس بهداشتی برای خودتون تو اتاق هست و تمیزه.

خیلی داد نزنید که وقتی فول شدید انرژی داشته باشید .سخته ولی سعی کنید

کلاس های بارداری رو برید.

من ۳ تا بخیه خوردم و درد و مراقبت از بخیه ها برام سخت تر از زمین بود .مرتب بخیه ها رو با شامپو بچه میشستم و بعد آب و بتادین میزدم و بعد با سشوار خشک میکردم .آنتی بیوتیک هم میخوردم .واقعا درد بخیه از زایمان بیشتر بود واسم.این مورد تو زایمان طبیعی واقعا بده... ولی خداروشکر نه عفونت کرد نه باز شد.

مامای خصوصی و حضور همسرم خیلی بهم کمک کرد. اگر با هزینه مامای خصوصی مشکل ندارید حتما حتما بگیرید.وا ...

هزینه مامای خصوصی تون چقدر شد؟

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
واقعا سزارین بهتره یا طبیعی؟ من از اینکه شکمم افتاده بشه میترسم. یا زیاد برش بزنن یا میگن لایه های ...

منم موندم ک بالاخره چی خوبه اوتی ک طبیعی بوده میگه عالیه طبیعی 

اونی ک سزارین بوده میگه سزارین عالیه

واقعا سزارین بهتره یا طبیعی؟ من از اینکه شکمم افتاده بشه میترسم. یا زیاد برش بزنن یا میگن لایه های ...

منم این سوالا رو داشتم.ولی اگر طاقت درد داری،و آمادگی داری و ورزش کردی و کلا از لحاظ ذهنی آمادگی داری،برو طبیعی.سزارین بعدش مراقبت میخاد و درد داره.من البته تجربه نکردم و از زبون بقیه شنیدم.جفتش درد رو دارن.هیچ زایمانی بدون درد نیست.

منم موندم ک بالاخره چی خوبه اوتی ک طبیعی بوده میگه عالیه طبیعی  اونی ک سزارین بوده میگه سزارین ...

جفتش درد داره.😅من فعلا طبیعی بودم و بعد زایمان سریع تونستم همه کارام رو بکنم.فقط بخیه ها ترسناک بودن و درد داشتن.که به نظرم مضخرف ترین قسمت زایمان طبیعی همین بود.خود زایمان قابل تحمله.

با اتاق خصوصی شد ۸ تومن.مامای خصوصی با بیمارستان تسویه کزد.ولی فکر میکنم حدود ۲ تومن شد.۶ تومن هزینه ...

آها مرسی گلم😘

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
جفتش درد داره.😅من فعلا طبیعی بودم و بعد زایمان سریع تونستم همه کارام رو بکنم.فقط بخیه ها ترسناک بود ...

تبریک میگم گلم 

موقع بخیه زدن بی حسی مگه نمیزنن؟

با بخیه واقعا همه چی درست میشه منظور اندام تناسلی؟

زن داداش من زایمان طبیعی داشت خیلی خونسرد و آروم بود  بعد ۸ ماه دوباره باردار شد و بازم طبیعی& ...

جفتش درد و سختی رو داره.فقط به میزان تحملت برمیگرده.من برتی خودم‌زایمان رو راحت تر کردم با این مواردی که گفتم