2777
2789

من ۵ سال پیش کنکور تجربی دادگ والان میخوام دوباره کنکور بدم کتابای جدید بگیرم؟؟؟شنیدم دروس عمومی حذف شدن؟؟؟فقط تخصصی بخونم؟؟؟معدل چقدر تاثید داره؟؟؟معدلم توی دوره دوم ۱۹ بود؟؟؟تاثیر داره؟؟؟؟

بهتره کتاب جدید بگیری دیگه

۱۹ اونموقع تراز خیلییی پایین بهت میده...

وایسا واسه ۱۴۰۴...امسال دیگه خیلی دیره بخای شروع کنی

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمومی ها حذف شدن

صدردصد باید کتاب جدید بگیرین

معدل ۵۰ درصده حتما باید ترمیم بزنید و مجدد امتحان بدین چون معدلتون برا زمان قدیمه تراز خیلی کم میده

کنکورهم که فقط از دروس تخصصی و ۵۰ درصده

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
عمومی ها حذف شدن صدردصد باید کتاب جدید بگیرین معدل ۵۰ درصده حتما باید ترمیم بزنید و مجدد امتحان بد ...

نظام جدید بودم 

ینی دوباره امتحان نهایی بدم

ولی دیپلمم گرفتم

نظام جدید بودم  ینی دوباره امتحان نهایی بدم ولی دیپلمم گرفتم

اره ربطی نداره معدلت تراز کم میده خیلیی کم

۱۲ الان معادل ۲۰ اون موقعس

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

من یازدهمم زیاد اطلاع ندارم ولی تاجایی ک میدونم

دروس عمومی درکنکور حذف شده اگه بخوای سال۱۴۰۳ کنکور بدی ۵۰ درصد معدل دوازدهمه درواقع فقط معدل امتحانات نهایی دوازدهم

۵۰ درصدم کنکورت تاثیرداره

معدل دوره دومت تاثیری نداره باید دوباره امتحانات نهایی دوازدهمو بدی وترمیم کنی چون اون زمان نهایی تاثیرمستقیم توکنکور نداشته ولی شرایط تغییرکرده

سعی کن دوازدهمو خوب بخونی علاوه بر نهایی درکنارش برای کنکورم بخونیش

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟

سلام عزیزم

تغییرات:

🌱توی کنکور فقط درس های تخصصی هستن

🌱عوضش ضریب عمومی ها توی امتحان نهایی رفته بالا

🌱با هر نمره ای که ۵سال پیش توی امتحانات نهایی به دست اوردی،بهتره ترمیم معدل رو شرکت کنی چون نحوه اعمال ضریب فرق کرده.اگه خوب بشه نمره جدیده رو لحاظ میکنن،اگ بد واسه قبلی رو

🌱امتحان نهایی ۵۰ درصد قطعی تاثیر داره،این یعنی اگه کنکورو عالی بدی نهایی رو بد، نتیجه بد میشه،هر دو باهم باید خوب باشه

🌱نمیدونم تا ۵ سال پیش چقدر تغییر داشتن کتابا،میخوای پی دی اف های کتاب های امسال رو دانلود کن با واسه ۵ سال پیش مقایسه کن ببین چقدر فرق کرده..

🌱کنکور دوبار در ساله، توی ۴۰۳ یکیش اردیبهشت که مهلت ثبت نامش تموم شد یکی تیر..

عمومی ها حذف شدن صدردصد باید کتاب جدید بگیرین معدل ۵۰ درصده حتما باید ترمیم بزنید و مجدد امتحان بد ...

من نظام جدید بودم ینی الان باید برم مدرسه دوباره سال دوازدهم امتحان نهایی بدم یعد برای کنکور بخونم؟؟؟

معدلم که دیگه عوض نمیشه باید دوباره امتحان نهایی بدم؟؟؟

اره باید دوباره بدی میشه کلا تو این چن سال اتفاق زیاد افتاد نمیشه نوشت از یه نفر حضوری بپرس مفصلل توضیح داره

کجا دیر تا تیر هوووو

اره والا بکوب بخونه پزشکی شهر کوچیک 100 میاره

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
معدلم که دیگه عوض نمیشه باید دوباره امتحان نهایی بدم؟؟؟

ترمیم کنی به نفعته...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
بهتره کتاب جدید بگیری دیگه ۱۹ اونموقع تراز خیلییی پایین بهت میده... وایسا واسه ۱۴۰۴...امسال دیگه خ ...

وآسه ۱۴۰۴ علاوه بر ترمیم ۱۲ باید یازدهم رو هم ترمیم بزنه دردسرش بیشتره