2777
2789
عنوان

کنکوری هاااااا اونایی که دادن یا میخوان بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 28 پست

سلام  کلا دروس تخصصی توی خود کنکوره ولی تاثیر معدل خیلییی مهمه و فکر کنم شما هم جزو نظام قدیمین و حتما دوباره باید ترمیم معدل شرکت کنین و اینم بگم چون معدل ۵۰ درصده دینی و فارسی و زیست امتحانات خیلی اثر گذاده مخصوصا فارسی که از همه درصدش بیشتزه و سخت تر از همه هم هست

کجا دیر تا تیر هوووو

تازه میخاد شروع کنه...😐😐😐بعد چند سال دور بودن از فضای کنکور....تا بیاد فقط دوباره مرور کنه هر کتاب سه سال دبیرستان رو خودش چند ماه میبره...مگه اینکه یه رشته همینجوری بخان برن

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم تغییرات: 🌱توی کنکور فقط درس های تخصصی هستن 🌱عوضش ضریب عمومی ها توی امتحان نهایی ر ...

ممنون از توضیحاتت فقط برای ترمیم معدل باید کجا برم؟؟؟اموزش پرورش؟؟؟مدرسه؟؟؟

وآسه ۱۴۰۴ علاوه بر ترمیم ۱۲ باید یازدهم رو هم ترمیم بزنه دردسرش بیشتره

خب امسال بخان برن بدن کنکور تیرو باتوجه به اینکه خیلی وقته دور بودن از محیط نتیجه خاصی نمیده...از این جهت میگم

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
اره باید دوباره بدی میشه کلا تو این چن سال اتفاق زیاد افتاد نمیشه نوشت از یه نفر حضوری بپرس مفصلل تو ...

چون مدرسه نمیرم دبیری نیس که ازش بپرسم؟؟؟از کجا میتونم بپرسم؟؟؟دوروبرم کنکوری ندارم

ممنون از توضیحاتت فقط برای ترمیم معدل باید کجا برم؟؟؟اموزش پرورش؟؟؟مدرسه؟؟؟

خواسش میکنم عزیزم

پارسال باید میرفتی مدرسه بزرگسالان منطقه،

ولی امسال از طریق سایت آموزش پرورشه

تازه میخاد شروع کنه...😐😐😐بعد چند سال دور بودن از فضای کنکور....تا بیاد فقط دوباره مرور کنه هر کتا ...

والا من خودم رشتم تجربی بود کنکور انسانی دادم توسال اول قبول شدم با 4 نیم ماه ولی مثلا خر خوندم روزی 14 ساعت 😎

دختر خواهر پارسال همین کار کرد قبول شد ✅ 

درخواسـت دوسـتـــی رد ❤️🥺
خواسش میکنم عزیزم پارسال باید میرفتی مدرسه بزرگسالان منطقه، ولی امسال از طریق سایت آموزش پرورشه

از سایت؟؟؟یا حضوری برم؟؟؟بگم‌برای ترمیم معدل میخوام دوباره امتحان بدم؟؟

چون مدرسه نمیرم دبیری نیس که ازش بپرسم؟؟؟از کجا میتونم بپرسم؟؟؟دوروبرم کنکوری ندارم

برا معدل اموزش و پروش و مدرسه بزرگسالان شهرتون باید شمارشونو پیدا کنی برا ترمیم معدل نیازه

کنکورهم نت و تلگرام پر از مشاور انلاین ان یه سرچ کنی گوگل میاره

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
والا من خودم رشتم تجربی بود کنکور انسانی دادم توسال اول قبول شدم با 4 نیم ماه ولی مثلا خر خوندم روزی ...

چقدر خوب ولی شما کنکور انسانی دادی با حدود ۲۰۰هزار و خورده ای داوطلب اما ایشون قراره کنکور تجربی بده بین حدود ۵۰۰هزار داوطلب...

اگه هدفشون رشته خیلی تاپی نباشه خب بله حتما میتونن...حقیقتا اگه سال ۱۴۰۴ هم بخان کنکور بدن بهتره از الان شروع کنن...