2777
2789

یه دردی تو دلمه که دیگه دارم کم میارم بلاتکلیفی بدترین درده 🥺۸ماه بلاتکلیفیم معلوم نیس چند ماه هم باشم 

خستم استرس دارم معده دردم داره بهم فشار میاره نه میخندم نه چیزی حالم بده دارم خفه میشم میدونم خدایا خودت کمکم کن مگه بنده آت نیستم ؟!نمیگم بنده خوبم نه ولی تو که خدای خوبه منی 🥺

برام دعا کنید این بلاتکلیفی حل بشه واسش چله حشرم گرفتم روز ۳۱ام یا این ور یا اون ور 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

منم ۱۳ ساله یه دردی تو دلمه و به هرکی هم گفتم خودم محکوم شدم

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چله نگیرید ،معلوم نیست بهتون بیافته یا نه 

باید پیش عالمی برید که علم اعداد می‌دونه و بهتون بگه ختم چندروزه براتون تاثیر داره 

برا اینکه سنگینی نداشته باشه یک روز بخونید یا چهل و یک روز یا هرروز بخونید بدون نیت چهل روزه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

مطمعن باش خدا صداتو میشنوه

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
مطمعن باش خدا صداتو میشنوه

چه امضای قشنگی🥺

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

منم ۱۳ ساله یه دردی تو دلمه و به هرکی هم گفتم خودم محکوم شدم

حتی نمیتونم دهنم رو باز کنم حرفی بزنم

دیدی تموم شد دختر قشنگم🙃🫂

دو روز پیش خوابشو دیدی که اومده پیدات کرده تو اینده

حال الآنم خیلی خوبه🙃