2777
2789
عنوان

بنظرتون پولم از شوهرم بگیرم

288 بازدید | 40 پست

عقدیم جهازمون ۵۰ تومنش مونده و پول میخایم برا جشن شرایطمون جوریه که باید هر چه زودتر جور کنیم بریم سرخونه زندگیمون ولی همونم حدود یکسال دیگه طول میکشه حالا من ۱۸ دادم به شوهرم‌چند تیکه وسیله خریده ۱۵ هم چند ماهه دیگه دارم حالا بنظرتون اون ۱۵ و ۱۸ بگیرم و باهاش برا خودم طلا بگیرم طلا هیچی ندارم یا بزارم جهاز بگیرم بعد که رفتم خونم شوهرم کم کم برام طلا بگیره اگه پس نگیرم و این ۱۵ هم بدم‌یخورده جلو میفتیم درضمن شوهرم‌جوریه که تو زندگی هیچی به اسمم نمیکنه ولی طلا میخره بعد عروسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم جهاز میخریدم ابرو خودم و خانواده مه طلا الان تو بخری چهار روز دیگه شوهرت گیر میفته میبره میفروشه وسیله میخری راحتی خودته بعدم خودش طلا بخره برات فروخت دلت نسوزه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اگر چیزی ب اسمت نمیکنه نده من طبق تجربه فردا عقد طلاهامم دادم رفت خونه خرید خانوادم حمایتش کردن هیچی ازش نخواستم هنوز نه طلاهام برگشته نه بدهی بابام تسویه شده طلا هم وظیفشه اگر بعدا بخره الکی لطف نکن مردا بخوان جور کنن جور میکنن از ی جایی اشتباه نکن منم فکر تو رو میکردم ک زود تر برم اما پشیمونم چرا انقدر حمایت کردیم ازش چون جوری ک باید جبران نمیکنن و قدر نمیدونن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اگه پول خودت بوده بگیر و جهازت بخر بهترین فرصته واگرنه بعدا هم نمیتوتی بگیری و 

اره پول خودم بوده ولی جهاز با دختر نیست بنظرت بدم طلا یا فعلا بیخیالش بشم بعد عروسی برام کم کم طلا بخره 

پولتوپس بگیر توجهیزیت کمک مامانت کن بتوربطی ندارهدازطرف شوهرت طلابخری ازالان روبهش نده وظیفه خودشه&n ...

اخه اینجا جهاز با پسره نه دختر ولی اگه دخترم بخواد میخره فرقی نمیکنه رسم خاصی نداریم 

من بودم جهاز میخریدم ابرو خودم و خانواده مه طلا الان تو بخری چهار روز دیگه شوهرت گیر میفته میبره میف ...

ایکجا جهاز با پسره عزیزم طلا خونه همه چی با پسر ولی جهاز ساده گرفتیم خیلی ساده و قیمت مناسب 

اخه اینجا جهاز با پسره نه دختر ولی اگه دخترم بخواد میخره فرقی نمیکنه رسم خاصی نداریم 

خب اگ اینجوریه هرجور خودت صلاح میدونی ولی بنطرم چون میگی هیچی بنامت نمیکنه بگیر وبراخودت پس انداز کن طلایی چیزی بخر واسه خودت نگو بهش بده دست مادری کسی 

ایکجا جهاز با پسره عزیزم طلا خونه همه چی با پسر ولی جهاز ساده گرفتیم خیلی ساده و قیمت مناسب 

چه خوب پس چه رسم خوبی

پس با پولت یه کاری برا خودت بکن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

خب اگ اینجوریه هرجور خودت صلاح میدونی ولی بنطرم چون میگی هیچی بنامت نمیکنه بگیر وبراخودت پس انداز کن ...

خب میدونه پول دارم میفهمه طلا خریدیم باید دست خودم باشه