2777
2789
عنوان

شما کدوم شوهر ترجیح میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همه آدمها همه چیو باهم ندارن دارن ؟

نه عزیزم ندارن اما حداقل اخلاق هایی ندارن مه قابل تحمل باشه و نرمال 

بددهنی،هیز بودن،تنبل بودن،خانواده دوست نبودن،احترام نذاشتن،دست بزن داشتن 

اینا نرمال و قابل تحمل نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چرا باید انتخاب کنیم همچین چیزی رو؟  آدم ها صفر تا صد نیستن یه حد وسطن

خب مثلا میگم یعنی شوهرتون ک خصوصیتی داشت باشن بدتون میاد بیشتر

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

اولی چون خودم با یه مرد بی عرضه ازدواج کردم که حتی پول یه کیک هم واسه تولدم نداشت تا لنگ ظهر میخابید همیشه هم مینالید از بخت و اقبال بدش منو هم افسرده کرده بود روزای خوب نامزدی ای که میشد بهترین خاطره بشه هرجا میرفتم باید استرس جیبشو داشتم که یه موقع اینو نخره ته بکشه خداروشکر  جدا شدم

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
نه عزیزم ندارن اما حداقل اخلاق هایی ندارن مه قابل تحمل باشه و نرمال  بددهنی،هیز بودن،تنبل بودن ...

یعنی اگ یه آقایی پیدا شه همه چیش خوب باشه ولی مثلا تنبل باشه قبول نمیکنید

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

یعنی اگ یه آقایی پیدا شه همه چیش خوب باشه ولی مثلا تنبل باشه قبول نمیکنید

نه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هیچکدوم

گزینه اول بخاطر اخلاق بدش

گزینه دومم، بعید میدونم کسی با اون مهربونی و درک و فهم بالا، اینقد تنبل و بی درک باشه ک ندونه باید برا زندگی کار و تلاش کرد، پس نتیجه میگیریم آدم با درک و فهم بالایی نبوده😂