چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
اولی چون خودم با یه مرد بی عرضه ازدواج کردم که حتی پول یه کیک هم واسه تولدم نداشت تا لنگ ظهر میخابید همیشه هم مینالید از بخت و اقبال بدش منو هم افسرده کرده بود روزای خوب نامزدی ای که میشد بهترین خاطره بشه هرجا میرفتم باید استرس جیبشو داشتم که یه موقع اینو نخره ته بکشه خداروشکر جدا شدم
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
یعنی اگ یه آقایی پیدا شه همه چیش خوب باشه ولی مثلا تنبل باشه قبول نمیکنید
نه
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
گزینه دومم، بعید میدونم کسی با اون مهربونی و درک و فهم بالا، اینقد تنبل و بی درک باشه ک ندونه باید برا زندگی کار و تلاش کرد، پس نتیجه میگیریم آدم با درک و فهم بالایی نبوده😂