2777
2789
عنوان

شما کدوم شوهر ترجیح میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 56 پست
جدی ؟؟ نمیدونم والا

میدونی هردوتاشون ۲ تا عیب بزرگ دارن یکی تنبله یکی عصبانی برای خودمن تنبل بودن خیلی بدتره از اقوام ما بودن شوهرش سرکار نمیرفت ولی خیلی مهربون بود آخرم جدا شدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکدووووووم.

ولی اگه اسلحه رو سرم بذارن که باید یکیشو انتخاب کنی، دومی رو انتخاب میکنم و هدایتش میکنم به سمت کار کردن...چون آدم بددهن و عصبیو نمیشه درست کرد.

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

ما تو فامیل از این بداخلاق کاری ها داریم از این بی عرضه ها هم داریم‌.بداخلاقا زنشون باهاشون مونده و خونه زندگی ساختن ولی بی عرضه ها فقط یه مورد زنشون مونده بقیه نتونستن تحمل کنن جداشدن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
آره چرا دروغ مرد بی پول بی عرضه کم کم اخلاقش هم بد میشه تا میگفتم پول بده به یه بهونه قهر میکرد می‌ر ...

چند سالتونه؟؟ چجوری حدا شدین منظورم اینه مهریه ۶م داد؟

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

هبچکدوم 

چون تواین زمونه مردامیدونن اگه نتونی گلیمتوازآب بکشی بیرون باختی 

بایدپولوازدهن گرگ وشیدبیرون دیگه هیچ مردی تنبلوبیکارنمینونه

روزگاروشرایطش مجبوربه کارکردن کرده همه رو

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
چند سالتونه؟؟ چجوری حدا شدین منظورم اینه مهریه ۶م داد؟

۲۷سالمه سه سال پیش جدا شدم عزیزم 

مهریه ؟‌خدا خیرت بده افتادم به دادگاه مگه تموم میشد دوسال اسیر پاسگاه و پزشکی قانونی و ...اونم با وکیل تهشم بخشیدم چقدم هزینه کردم تموم شد بلاخره 

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست