2777
2789
عنوان

شما هم این حس رو تجربه کردید ؟

139 بازدید | 19 پست

برای مثال از یه پسری خیلی خوشم میاد شاید هم پیش خودم فکر میکنم عاشقش شدم پس میرم سمتش و کاری میکنم بهم علاقه مند شه اما دقیقا زمانی که حس میکنم واقعا بهم علاقه داره دیگه حسی ندارم بهش و دلم براش میسوزه 

اینو بگم وارد رابطه نمیشم فقط کاری میکنم بیاد سمتم 

الان موضوع اینه چرا حسم یهو از بین می‌ره 

اولین بار نیست این اتفاق برام میفته سرزنشم نکنید دنبال راه حل میگردم مشکل رو رفع کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عزت نفست پایینه تو ناخوداگاهت خودتو لایق عشق نمیبینی میگه این دیگه چقد بی ارزشه از یکی مثل من خوشش اومده . ممکنه این باشه ممکنه هم دلیل دیگه داشته باشه . 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

خب یا نرو سمتشون یا اگه رفتی یه مدت باهاشون وارد رابطه شو، خوشت اومد ادامه میدی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اگه زود ب زود رفتاراتون و احساساتتون تغییر نمیکنه و اختلال دو قطبی ندارین 

و بعد از بدست اومدن اون فرد و علاقه ش 

این اتفاق میفته 

و همیشگی توی همه موارد بوده

حتمن پیش مشاور برین

احتمالن شخصیت دون ژوان دارین 

و خبر هم ندارین 

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
عزیزم عزت نفست پایینه تو ناخوداگاهت خودتو لایق عشق نمیبینی میگه این دیگه چقد بی ارزشه از یکی مثل من ...

اتفاقا برعکس هست اون آدم تو ذهنم بی ارزش میشه 

خودمو بالاتر میبینم در صورتی که اون آدم ها واقعا خوب هستن 

اگه زود ب زود رفتاراتون و احساساتتون تغییر نمیکنه و اختلال دو قطبی ندارین  و بعد از بدست اومدن ...

نه عزیزم اختلال ندارم 

شخصیت دون ژوان چیه میشه یه کم توضیح بدید ؟

اتفاقا برعکس هست اون آدم تو ذهنم بی ارزش میشه  خودمو بالاتر میبینم در صورتی که اون آدم ها واقع ...

میتونه خودشیفتگی هم یه دلیل باشه . اینا احتمالاته باید بیشتر بررسی شه این موضوعا

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
میتونه خودشیفتگی هم یه دلیل باشه . اینا احتمالاته باید بیشتر بررسی شه این موضوعا

الان چی کار باید کنم خودمم اذیت میشم 

از این کار لذت نمی‌برم اما نمی‌فهمم وقتی یکی دوستم داره دلم میسوزه براش از چشمم میفته جالب اینه حس موقتی هست ممکنه چند وقت دیگه باز بخوامش اما موقتی هست احساساتم 

خودم نمیتونم رو احساسات خودم حساب باز کنم تنها کار خوبی که میکنم وارد رابطه نمیشم 

کتابی هست معرفی کنید بخونم