2821
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 37 پست

همش با خودم میگم روز خوب منم میرسه ولی خب اون دوستم هررر روز داره پیشرفت میکنه و من درجا میزنم

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

دقیقا منم همینطورم یکس از دوستام درست میخونه و مستقله ولی من بخاط شرایطم بچه هام خونه نشینم ...این خ ...

ببین واقعیت رو اگه بخوایم به صورت کلی و ختم جلسمون بگیم اینه که این اخلاق یه عذاب الهیه ،چیزیه که آدمو از زندگی شخصی دور میکنه،شاید این از این بوده که به شخصه برای خودم ،مادرم و پدرم من رو در سن های پایین با آدم های زیادی مقایسه می کردن و میگفتن فلانیو ببین اونو ببین چرا تو نباید اینطور باشی

آیا برای شماهم اینطور بود؟

برای من شاید مشکل از این قضیه بوده

و داره الان منو از اهدافم دور میکنه 

جوری میشه که حتی از غذا خوردنش درس خوندنش کار کردنش و خیلی چیزاش حسودیم میشه، با اینکه صد برابر بهترم،ولی کاری کرده خودمو کوچیک ببینم نسبت بهش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش با خودم میگم روز خوب منم میرسه ولی خب اون دوستم هررر روز داره پیشرفت میکنه و من درجا میزنم

آره، منم میگم خدا ،خدای منم هست

و واقعا هم هست ،ولی احساس میکنم با این اخلاق خدا ،خدای من نیست و هر روز خرد تر و خرد تر میشم جای روح و روان خودم

ببین واقعیت رو اگه بخوایم به صورت کلی و ختم جلسمون بگیم اینه که این اخلاق یه عذاب الهیه ،چیزیه که آد ...

درسته حرفتون عذاب الهیه ک لذتی از زندگی نمیبریم و همش حسرت زندگی دیگرانو نیخوریم فک کنم دردی بد تر از این نیس...درسته من هم توی کودکی پدر و مادرم خیلی مقایسه میکرون منو...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

درسته حرفتون عذاب الهیه ک لذتی از زندگی نمیبریم و همش حسرت زندگی دیگرانو نیخوریم فک کنم دردی بد تر ا ...

ممکنه،پس ممکنه از این قضیه باشه، شاید بتونیم با مشاوره حلش کنیم، دیگه آخرین راه موجوده فکر کنم

ممکنه،پس ممکنه از این قضیه باشه، شاید بتونیم با مشاوره حلش کنیم، دیگه آخرین راه موجوده فکر کنم

نمیدونم والا انشاالله ک حل بشه وگرن داغون میشیم دیگه خیلی درد بدیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم والا انشاالله ک حل بشه وگرن داغون میشیم دیگه خیلی درد بدیه

واقعا، من میرم مشاوره، اگر امید به خدا اوکی بشه دوباره تاپیک میزارم

شب شما بخیر ،خدا نگهدار شما از این بیماری و امید به خودش اوکی بشه.

واقعا، من میرم مشاوره، اگر امید به خدا اوکی بشه دوباره تاپیک میزارم شب شما بخیر ،خدا نگهدار شما از ...

شب شما هم بخیر خدانگهدار👋

1
5
10
15
20
25
30
35
40