2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین خیلی حالم بده😭😭😭😭

1206 بازدید | 96 پست

تاپیکای قبلیمو بخونین میفهمین مامانم چقدر کتکم زده انقد که میگم یا جای من توی این دنیاس یا مامانم

مثلا اگه نیم نمره کم بگیرم کبودم میکنه و انقد موهای سرمو میکشه که سرم از داخل سوز میزنه

حالا امشب قبلا یه بار گوشیشو گرفتم دستم توی تنظیمات که بری یه گزینه ای رو فعال کنی و براش رمز بزنی گوشی رو همون برنامه قفل میشه بعد منم بش گفتم اشکال نداره برات فعالش کنم گفت نه تازه خوبه بعد رمزش رو هم بهش گفتم همون وقت(این جریان برای حدود ۲ ماه پیشه

بعد خلاصه امشب دستم رفت رو گوشیش قفل شد بعد منم رمزش یادم نمیومد یهو خواهرم اینا اومدن زنگ خونمونو زدن تا اونا بیان داخل مامانم منو اومد تو اتاق انقد کتک زد و موهامو کشید که توی سرم سوز میزنه پوست دست و کمرم کنده و خونیه صورتم همش زخمیه خیلی بد میزنه تازه این کتک زدنای عادیشن قبلا با سیخ فلزی داغ میزدم

بعدش خواهرم اینا که اومدن رفت جلو دامادمون یه عالمه منو فحش داد

به نظرتون چیکار کنم دیگه از دستش😭😭😭😭

عزیزم ببخشیدا ولی مامانت مشکل داره حتما ببرش دکتر اخههه این طرز رفتاره  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

شکل الان من: نه بابا من داداشم کتکم زده همه جام کبوده الانم نشستیم فیلم می بینیم😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نمیاد بش بگم دوباره میزنتم

گفتم که بی عرضه نباش نایست تا بزنه   

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨