2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین خیلی حالم بده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 96 پست
عزیزم خدا به دلت صبر بده.خدا مادر نازنینت و بیامرزه.ان شاءالله بهترینا برات رقم بخوره

ممنونم عزیزم منم حرفهای دلم آمدم گفتم بهش الان هر چقدر دوست داره اشکال ندارد بزار فوشم بده انشالله سایه مادر ش همیشه بالا سرش باشه خدایی نکرده زبونم لال اون موقع ک نبود ب حرفهای من میرسه میگه ای کاش قدر همین روزای ک منو با سیم میسوزند رو می‌دانستم فقط آینه کنارم می‌بود😔😭

ممنونم عزیزم منم حرفهای دلم آمدم گفتم بهش الان هر چقدر دوست داره اشکال ندارد بزار فوشم بده انشالله س ...

من متوجهم که دردشو کشیدی به خاطر اون حاضر شدی حرفای نه چندان خوبی بشنوی ولی سختیهای نبود مادرو گوشزد کنی.شما ی جور درد کشیدی استارتر طفلی هم ی جور.من خودم مادرم نسبت به همه بچه ها حس مادرانه دارم.وقتی میبینم دختر یا پسر به خصوص نوجوون(چون بچه هام نوجوونن) ناراحتن قلبم میشکنه.خدا به دل شما و استارتر نازنین صبر و آرامش بده.😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متوجهم که دردشو کشیدی به خاطر اون حاضر شدی حرفای نه چندان خوبی بشنوی ولی سختیهای نبود مادرو گوشزد ...

بنظرم اون درد نیس شما ک خودت مادری نه ما نه روز نه ثانیه تو شکم بچتو بزرگ کردی دوس داری همون بچه همینا رو ب شما بگه از کجا معلوم یکم خودش مقصر نیس هیچ مادرییییی اینکاراو نمیکنه هیچچچچچچ مادری😭😭

دنیا گرده وایسا نگاه کن.نفرین نکنی حال دلت بد میشه.هر وقت بهت خیلی فشار اومد به خدا بگو من کاری نمیک ...

واقع از خداامیخوام جواب مادرشو تو همین دنیا بده که داره به زندگی برادرام ظلم میکنه دخترا شو پر کرده میگن  اگه خونمون ببینمتون پاهاتون رو میشکنم