2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق

1035 بازدید | 64 پست

بنظرتون زندگی بعد طلاق خیلی ترسناکه؟؟ من شوهرم نمیخواد زندگی کنه مدام دنبال بهونس میدونم زندگیم دیگه اخراشه اما از طلاق وحشت دارم باید یه خونه بگیرم با دخترم دوتایی زندگی کنیم خودمم شاغلم مهریه و نفقه راهم میگیرم  ولی میدونم سر بچم اذیتم میکنه بنظرتون مردم چه نگاهی بهم میکنن بعد طلاق من واقعا دلم نمیخواد جداشم ولی اینجوری هم خیلی دارم خفت میکشم میدونم دیر یا زود خودشوهرم میره درخواست طلاق میده همش میگم یعنی بعدش چی میشه😭😭

نیلوفر هستم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از طلاقم راضیم

انگار از قفس ازاد شدم

حرف مردم برام پشیزی اهمیت نداشت و نداره خیلی حرفا پشتم و جلوروم زدن اما منکه پامو کج نذاشتم حرص بخورم

از احدی هم کمک نگرفتم و زیر منت کسی حتی خانوادم نبودم

طلاق گرفتن و جدا شدن روحیه قوی و جرات میخواد

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
اگه شوهرت معتاد نیست. بمون زندگیت رو بساز. هر چند سخت باشه هر کس رو دیدم چه زن چه مرد. بعد از طلاق ...

من هیچ موقع پشیمون نشدم هرروزخداروشکرمیکردم ک ازی روانی نجات پیداکردم بعدشم ب خداتوکل کردم دوباره زندگیموساختم

Dunyada olumden baskasi yalan

بابا اون قدیم بود که طلاق ترس داشت تو کل فامیل پدری و مادری ما یک نفر مطلقه بود

الان از هر ۱۰ تا ازدواج طبق امار در تهران ۵۰ درصد منجر به طلاق میشه یعنی نصف زندگیا به طلاق ختم میشه

تو فامیل ما الان هم اقا هم خانوم جدا شده زیاد داریم تازه فامیل ما مذهبی سنتیه به نسبت

بزار خودش درخواست بده.

سر بچتم نمیتونه اذیتت کنه تا هفت سالکی حضانتش با شماست.

از هفت تا نه سالگی با پدرشه بعد خودش تصمیم میگیره با کی باشه...

خونه هم از دادگاه بخواه شوهرت بگیره،چون حضانت بچه باشماست وظیفه شوهرته خونه تهیه کنه شما بچع رو نگه داری.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗