2777
2789
عنوان

دخترا دنیا دو روزه اگه یکیو دوس دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 79 پست

من ۴ ساله بهش حس دارم دیگه خسته شدم چون بخاطر حس اونی که ازش خبر ندارم دارم به همه جواب منفی میدم و ۲۴ سالم شد، ارتباطی ام ندارم باهاش که بخوام غیر مسقیم بهش بفهمونم حتما باید مستقیم بگم که جرئتش و ندارم چون فامیل خیلی دوره🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایولللل داری .  بعد رابطه ای هم شکل گرفته تا حالا؟

هم اره هم نه. ولی هیچوقت حسرتی نداشتم که چرا حسمو نگفتم و این چیزا. لااقل سبک شدم راحت فراموشش کردم. درکل چیز خوبیه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

باور کنید پسرا هم آرزوشون دختره بیاد بهشون بگه دوست دارم یا پیشنهاد دوستی بده اما دختر خانما خودشون احساس میکنن نباید این کار کنن  فرهنگ سازی زمانی پیش میاد که همه تابو رو بشکنن تا یه فرهنگی جا بیفته بنظرم هر جور دوست دارین زندگی ورفتار کنید 

اگه تگی یکی دیگه میگه حالا خودتون میدونید دیگه

آی قربون حرفت😂😂😂

تا از دست ندی نمیفهمی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

باور کنید پسرا هم آرزوشون دختره بیاد بهشون بگه دوست دارم یا پیشنهاد دوستی بده اما دختر خانما خودشون ...

پس چرا تا میفهمین یه دختر دوستون داره سریع جوگیر میشین البته بلا نسبت شما و کسایی که واقعا اینجوری نیستن ولی بیشتریا اینجورین

داریم فقط ی کم مقدمه چینی کنید یهویی به هرکی بگی خودتم باشی حس نا امنی بهت دست میده هزار تا سوال میا ...

مقدمه چینی ینی چجوری

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

باور کنید پسرا هم آرزوشون دختره بیاد بهشون بگه دوست دارم یا پیشنهاد دوستی بده اما دختر خانما خودشون ...

واقعااا؟ 

مثلا اگه یه دختر بهتون بگه دوست دارم و بدونین که حس دختره واقعیه دوست دارین باهاش وارد رابطه بشین؟

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

پ دس بجنبونین😂

ببین مثلا با یکی ‌همیشه کتابی و محترمانه حرف میزنی و یجورایی همکارته 

چجوری میشه حستو نشون بدی؟ 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود