تو اینستا دیدم یه پدر و دختر فیلم رقصشون رو گذاشته بودن اشکم در اومد من پدرم از بچگی تا حالا یبارم نشده بوسم کنه بغلم کنه حسرتش به دلمه رفته بودیم مهمونی یکی از اقوام یکیشون برگشت گفت ما هر وقت اومدیم خونتون ندیدم پدرت باهاتون صحبت کنه تمام غریبه و آشنا اینو به روم میارن دلم میگیره امشب دیگه نشستم از عمق وجودم زار زدم خیلی دلم گرفته
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادهه یهفتادیهاو شصتی ها اکثرا این حسرت رو داریم بابای من به ما محبت نمیکنه به بچه های نامادریم که از خودش نیستن محبت میکنه من حسرت اینو کجا بزارم پس بیخیالی طی کن دنیا دوروزه
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
عشقم مشکلم مردم نیست مشکلم اینه یه آغوش پدر این آرزوی کوچولو شده برام حسرت
بابا پیر هستن ؟
خواهر شاید محبت کردن بلد نیست
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
البته اگر لیاقت داشته باشم 🥺اینجوری گفتی دل منم شکست برات
شما هم دعا کن من به چیزی که میخوام برسم
منم بابام به بقیه بچه ها بیشتر از ما محبت میکنه تا الان به بیخیالی طی کردم امشب فروریختم
بازمبزنبهبیخیالیمنالانبه پسرایخودممحبتمیکنمازدنیا همبیشتردوسشوندارم خدا انشالله بهت یه بچه سالم بده از دنیا بی خیال میشی
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
خوبقرارنیستکهتاآخرعمربدون شوهر بمونی🤣🤣🤣🤣یه روز مزدوج میشی اگه هم نشدی حسرتت رو با بچه های یتیم شریک شو اونا بیشتر محبت میخوان ومحبت میکنن