2821
2789
عنوان

درد پریود شدید...

565 بازدید | 21 پست
من 2 روز اول پری لک دارم و درد نسبتا کم ولی وقتی قراره خونریزیم شروع شه درد شدیدی دارم که فقط میشینم گریه میکنم و مفنامیک و ژلوفن و جوشونده های مامانم و میخورم کلافه شدم دیگه. تازه تا 2 ، 3rd بعدشم مقامی اسید میخورم و درد دارم...طاقتم تموم شده یعنی علتی داره؟4 ماهه تو اقدامم عفونتمم درمان کردم. پریمم منظمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم پودر زنجبیلو با ی قاشق هل بریز تو چاییت یا ابجوش آبه رو اتیش زنجبیل داری
خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 
خود آویشن...پونه ونعناع رو دم کن با نبات بخور
اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین.....خدایا خودت محافظ نینی تو دلم باش...
ب این مشکلت میگن سندرم قاعدگی بعضیاطبیعتشون اینطورىه جوشونده مامانت فوق العادس. از همون روزای لکه بینیتاستفادش کن شنیدم بعضی ورزشا هم خوبن اما یادم نمیاد چ ورزشایی
https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
چسبندگی نداری؟
صداى خنده هاى خدا را میشنوى ؟ دعایت را شنیده و به آنچه محال میپندارى ، میخندد ... دوست خوبم . برای سلامتی فرشته ی آسمانی من صلوات میفرستی ؟![smiley]s/sm_60.gif[/smiley] اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم [smiley]l/l_04.gif[/smiley]
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز