2777
2789
عنوان

پارگی پرده ی گوش در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 5912 بازدید | 25 پست
پسر منم یکم گوشش عفونت میومد بعضی وقتا.یعنی من متوجه نشده بودم همش فکر میکردم گوشش کثیفه که کناره ها ...

مطمئنا عفونت خارج شده، متخصص گوش و حلق و بینی تشخیص میده، احتمالا شنوایی سنجی هم میگه که ببری

هر چه زودتر ببرش دکتر

خداکنه.اخه هربار گوش درد میگیره بهش چرک خشک کن میدن تا العان هیچ کدوم نگفته بودن پرده ی  گوشش پ ...

تو بچه ها جوش می‌خوره.....بعد از سه هفته از پارگی دکتر فرستاد نوار گوش گرفتم که جوش خورده بود....فقط هواست باشه تا سه ماه آب تو گوشش نره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این دکتر عمومی بود گفت خودش جوش میخوره ولی حتما یه متخصص ببرینش. حالا این چند روز ببینم شوهرم کی می ...

حتما ببرید. عفونتهای مکرر و درمان نشده روی شنوایی تاثیر میزاره. کوتاهی نکنین

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

یکی از بلاگرا پسرش همش گوش درد داشت ی واکسن زد برا بچش که برای گوش درده از دکتر بپرس شاید به پسرت دا ...

ببینم متخصص چی میگه.اینم از وقتی مدرسه ها باز شدن همش درگیره.

همش سرماخورده است

تو بچه ها جوش می‌خوره.....بعد از سه هفته از پارگی دکتر فرستاد نوار گوش گرفتم که جوش خورده بود....فقط ...

ممنون که گفتی.نمیدونستم.امشبم رفت حموم اصلا دقت نکردم که اب تو گوشش نره صد در صد گوششم شست

ممنون که گفتی.نمیدونستم.امشبم رفت حموم اصلا دقت نکردم که اب تو گوشش نره صد در صد گوششم شست

الان هم باید چرک خشک کن بخوره تا عفونت گوشش خشک بشه...پرده گوشش شروع کنه به جوش خوردن....محافظ گوش از داروخونه هس بگیر هر وقت خواس بره حموم استفاده کنه..

الان هم باید چرک خشک کن بخوره تا عفونت گوشش خشک بشه...پرده گوشش شروع کنه به جوش خوردن....محافظ گوش ا ...

ممنون عزیزم.

براش چرک خشک کن نوشته.محافظم میگم شوهرم فردا از سر کار میاد از داروخونه بگیره