2777
2789
عنوان

پارگی پرده ی گوش در کودکان

5908 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

غروب پسر ۸ سالم گفت گوشم درد میکنه چون اون ماهم گوشش عفونت کرده بود و میدونستیم دردش شدید بشه دردسره، زود شوهرم بردش دکتر.

دکتر گفت گوشش عفونت کرده و یکمم پرده ی گوشش پارگی داره و ببریمش پیش متخصص گوش و حلقو بینی.

از اون موقع خیلی حالم گرفته است کسی تو اطرافیان تجربه ی مشابه داشته؟

العان متخصص چیکار میکنه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباش زود ببرینش یه دکتر متخصص خوب. احتمالا دارو میده واسه عفونتش. شاید بگه پردش جوش میخوره چون پارگیش زیاد نیست.

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

من دخترم گوش پاکن کرد توی گوشش، بعدش خون اومد و خداروشکر پرده گوشش چیزی نشده بود، توی مطب دکتر که رفته بودیم ی پسر بچه ۶ ،۷ساله بود مامانش گفت از شدت عفونت گوش پرده گوشش کامل پاره شده که عفونت و خون اومده بیرون. طی ۱سال درمان انگار بهتر شده بود

پسرم من د بار پرده گوشش پاره شد...نگران نباش پرده گوش ترمیم میشه...باید چرک خشک کن بخوره تا عفونت از ...

خداکنه.اخه هربار گوش درد میگیره بهش چرک خشک کن میدن تا العان هیچ کدوم نگفته بودن پرده ی  گوشش پاره شده‌ دکتر امشبی اینو گفت.نمیدونم حالا پارگیش جدیده یا اونای دیگه دقت نکرده بودن

اون ماهم بخاطر گوش درد هم پنی سلین زد بچه ام هم دارو خورد 

نگران نباش زود ببرینش یه دکتر متخصص خوب. احتمالا دارو میده واسه عفونتش. شاید بگه پردش جوش میخوره چون ...

این دکتر عمومی بود گفت خودش جوش میخوره ولی حتما یه متخصص ببرینش.

حالا این چند روز ببینم شوهرم کی میتونه ببردش

من دخترم گوش پاکن کرد توی گوشش، بعدش خون اومد و خداروشکر پرده گوشش چیزی نشده بود، توی مطب دکتر که رف ...

پسر منم یکم گوشش عفونت میومد بعضی وقتا.یعنی من متوجه نشده بودم همش فکر میکردم گوشش کثیفه که کناره هاش خشکو زرده

یکی از بلاگرا پسرش همش گوش درد داشت ی واکسن زد برا بچش که برای گوش درده از دکتر بپرس شاید به پسرت دا ...

احتمالا سینفلوریکس بوده.

برای بچه هام زدم.

از درگیری گوش و ریه جلوگیری میکنه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️