2777
2789
عنوان

ظهور نزدیک است اگر خدا بخواهد‌

1107 بازدید | 78 پست

آماده باشیم

استغفار و توبه کنیم

و محکم بمونیم .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس کی.ما که مردیم از انتظار

محکم باش

و هر لحظه از خدا بخواه

که زنده باشی و ببینی .

خیلی نزدیکه شده

نماز بخونیم و استغفار کنیم .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

جدی میفرمایید

نه شوخی فرمودیم .

شما این طوری فرض کن

اگر راحتید .

بیشتر توضیح میدی

بزرگان و عرفا و ...

فرمودند از سال ۱۴۰۰ برای آمد نشان لحظه شماری کنید نه فرمودند روز شماری

بلکه لحظه شماری

تمام اتفاقات منطقه و جهان حاکی چینش

پازل ظهور هست .

مثل یک دومینو ...

و در آخر خواست خدا

همه چیز رو بالا میاره

و جاء الحق

بزرگان و عرفا و ...فرمودند از سال ۱۴۰۰ برای آمد نشان لحظه شماری کنید نه فرمودند روز شماری بلکه لحظه ...

میگفتن یکی از نشانه های ظهور اینه که مساجد خراب میشن و علمای دین جلوش وامیستن

این درسته؟

میگفتن یکی از نشانه های ظهور اینه که مساجد خراب میشن و علمای دین جلوش وامیستن این درسته؟

امام زمان کار شان آبادی و آبادانی است

خصوصا مساجد که خانه خدا و محل عبادت هستند

آنچه در روایات آمده در شهر کوفه

مساجدی هستند که منافقین بنا کردند

امام زمان کار شان آبادی و آبادانی است خصوصا مساجد که خانه خدا و محل عبادت هستندآنچه در روایات آمده د ...

مساجدی که مثلا عده ای بنی امیه لعنت الله به شکرانه

کشتن حسین بن علی(نعوذ به الله )بنا کردند.

میگفتن یکی از نشانه های ظهور اینه که مساجد خراب میشن و علمای دین جلوش وامیستن این درسته؟

کلا هر چیزی که هدفش از تأسیس برای خدا نبوده

توسط کافران و جبهه کفر بنا شده و خدا از آن ناراضی هست .

2790
2778
2791
2779
2792