2777
2789

فرهنگیان دووس

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مددکار اجتماعی در مرحله ی دوم امور تربیتی یا مشاوره فرهنگیان 

مدد کار اجتماعی ازش اطلاعی داری

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
مدد کار اجتماعی ازش اطلاعی داری

اره خیلی دوسش دارم ولی نمیدونم با شرایط مالی که داریم میتونم برم یا نه 

اخه پول توش نیس باید لیسانس بگیری یا حتی ارشد بگیری حالا یه جایی بری سر کار یا منتظر بمونی ازمون استخدامی برگزار بشه 

ولی خب شرایط مالی خانوادم اقتضا میکنه که هرچه زودتر از نظر مالی از پدرم مستقل بشم 

برای همین فکر نمیکنم بتونم برم..🙂

اره خیلی دوسش دارم ولی نمیدونم با شرایط مالی که داریم میتونم برم یا نه  اخه پول توش نیس باید ل ...

مشکل منم هنینه ، دقیقا مث خودت

هعی:) ما هم خدایی داریم رفیق.. بیخیال غصه نخور هرچی خدا بخواد.. خدا هم که بد نمیخواد 🤍🌱

ایشالله گره از کار همه باز شه برا ماهم باز شه