2777
2789
عنوان

رب گوجه

73 بازدید | 9 پست

رب درست کردم دوماه تو بطری بوده زیر پله الان برداشتم یکم بوی ترشی میده و بو خرابی چکار کنم بشه استفاده کنم زیادن حیفه بریزم دور اگه کسی راهکاری بلده بگه ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب داشته متاسفانه کاری نمیشه کرد میشه بزاری تو قابلمه یکم ابش تبخیر بشه ولی بازم بو ترشیدگی رو مید ...

خب اینجوری میشه مصرف کرد بد نیس ضرر نداره که انجام بدم

نه هیچی فقط بوی ترشی میده و یه بوی خرابی که انگار خراب شده

اها ..چون اگ اونجوری بود از روش میشد برداشت زیرشو استفاده کرد..شاید دمای محیط خوب نبوده براشون احتمالا گندیده من میگم استفاده نکن مریض نشید خدای نکرده سلامتی از یه دبه رب مهمتره خواهر

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
نه هیچی فقط بوی ترشی میده و یه بوی خرابی که انگار خراب شده

من باشم دیگه مصرف نمیکنم اینو

ولی ازبن ب بعد درست کردی تو شیشه بریز درش رو محکم ببند.بزار تو اب سرد بعد بزار رو گاز. هواش گرفته بشه.دو سالم بمونه دیگه خراب نمیشه

حتما ظرف شیسه ای باشه درش الومینیومی باشه ابم‌سرد باشه رو گاز کم کم بشه.مثل کمپوت

اها ..چون اگ اونجوری بود از روش میشد برداشت زیرشو استفاده کرد..شاید دمای محیط خوب نبوده براشون احتما ...

اره انگاری گندیده بوی بدی میده....۲تا بطری هم هست 😬

من باشم دیگه مصرف نمیکنم اینو ولی ازبن ب بعد درست کردی تو شیشه بریز درش رو محکم ببند.بزار تو اب سرد ...

اره دیگ تجربه شد برام...ولی حیفمم میاد بریزم دور...از یه طرفی هم انقد بوش بده نمیشه مصرف کرد میریزم بره