2789
عنوان

صیغه شدن

11713 بازدید | 62 پست

ببخشید تو تاپیک قبلی خوب ننوشتم‌ بچه ها نتونستن  

کمک کنن بنظرتون یه خانم مطلقه ۳۴ ساله‌ای بدون فرزند و از لحاظ مالی نسبتا فقیر صیغه‌ای پسر مجرد ۲۶ ساله‌ ای پولدار و خوشتیپ حالا با درخواست مرد بشه کار خوبیه ؟ 

پسر میگه بخاطر علاقه به دختره و کمک بهش صیغه میشه خیلی هم دوستش داره ولی بخاطر مخالفت پدر و خانواده اش نمی تونه با این خانم ازدواج کنه چون خانواده‌

پسره یکم حساس و مذهبی هستن و دوس ندارن پسرش

بره با یه زن مطلقه ازدواج کنن و یجورایی به جز خاله اش 

کسی اطلاعی نداره ، راستش این خانم رفیقمه با خیلی ها ارتباط داشت تو اسنپ با پسره آشنا شده الان یک ماهه ، 

میگه خیلی پسر خوبی هست ، واقعا مهربون و دل پاکه 

میگه به من یه شغل خوب پیدا کرده ، خیلی پول خوبی میگیرم بهم ماشین می‌خره و یه ساختمان داره می سازه تو یکی از اونا زندگی می کنیم توی این شرایط سخت از کجا 

پول در بیارم ابرومو‌ حفظ کنم متاسفانه پدر و برادر هم نداره بیچاره خواهر بزرگ خانواده هم ایشون هستن پسر با پدرش هم دعوا کرده سر بحث ازدواج نکردن اینا الان می خوان مخفیانه صیغه کنن پسره خیلی زرنگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلی نداره صیغه بشه گناه که نکرده چون اگه باهش ازدواج دایم کنه بعد از مدتی به مشکل می خورن ولی خانم یا مهریه ای در حد عرف همین اول از این آقا بگیرن که سرمایشون بشه و اگه آقادهم بعد مدتی رفتن مشکل مالی نداشته باشن

این خانم واسه حفظ آبروی خودش داره باعث رفتن ابرو ی ی خونواده دیگه میشه....اون پسر اگ شعورش نمی‌رسه این خانم ک میرسه...بعدم مگه بقیه تو چ وضعیتین ک ایشون از وضعش میناله...واله ما ک شوهر داریم فقط صورتمونو با سیلی سرخ نگه میداریم..سختی واسه همه هست ولی اینکه ی آدم بخاطر خودخواهی خودش زندگی بقیه رو سخت کنه زیادی نفهمیه

بستگی داره که چی به دست میاره؟ چی از دست میده؟ خیلی از دوستی های الان مثل همون صیغه کردن هست فقط ...

میگه تونستم آبرومو‌ جمع کنم هر روز با یکی *** نزنم ، پیش رفیقش کار می کنم ماهی ۲۰ تومان میگیرم کمک کرده برم 

گواهینامه بگیرم بهم ماشین داد تونستم تغییر و پیشرفت

کنم