2789
عنوان

صیغه شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 11733 بازدید | 62 پست
تو این سایت این رابطه پسندیده نمیشه  ولی رابطه دوست پسری دوست دختری که رابطه جنسی برقرار میشه ...

اسی الان تاپیکو‌ میبندن‌ نفرینت‌ می کنم هااا😁😁😁

این خانم چه زرنگ بوده ده سال کوچک تر خودش تور کرده 

هر کاری دلشون میخواد بکنند تهش که ترد میشه از این زندگی 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به قول رضا مارمولک عند حراااااام است

حرام که نیست واقعا اگه همین خصوصیات که گفتی رو پسره داشته باشه و فردا روزی سرکوفت نزنه 

و سر حرفش بمونه صیغه بشه ولی دیگه کسی نفهمه چون اسمش سنگینه

وااااا اینا فقط دارن معامله میکنم انگار باهم اون خانم ی چیزی میده درعوض عشقوحالو پول پسرههه...چیش پسندیده ست...خداییش دیگه واقعا بعضی چیزا زیادی داره عادی میشه...شما فک کن داداش خودت جای اینکه بره درستو حسابی ازدواج کنه بره زن صیغه کنه بگه دوستش دارم..هه

این خانم واسه حفظ آبروی خودش داره باعث رفتن ابرو ی ی خونواده دیگه میشه....اون پسر اگ شعورش نمی‌رسه ا ...

پسره هم دوسش داره خیلی وقته دنبالشه میگه فعلا صیغه ات می کنم فردا خدا کریمه احساس می کنم پسره عاشقش شده اینم خیلی دوسش داره 

صیغه شدن در کل خوب نیس

نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید اما آینده ی آنچنان آروم و خوبی در انتظارش نیس چون هم پسره سنش پایینه هم دختره مطلقه اس هم خانواده پیره ناراضی

ولی اگه دختره نیاز مالی شدیدی داره با نیاز جنسی 

مدتی تا پیدا شدن خواستگار خوب صیغه اش بشه بهتر از رل زدن و ایناست

البته اگه پسره واقعا خوب باشه و قصدش سواستفاده نباشه

میگه تونستم آبرومو‌ جمع کنم هر روز با یکی *** نزنم ، پیش رفیقش کار می کنم ماهی ۲۰ تومان میگیرم کمک ک ...

عالیه خب بنظرم با یکی باشی که مجردم هست خیلی بهتره تا با متاهلا بریزی روهم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
والله همینو بگو

بیست ساله هاش موندن یک خاستگار ندارند بعضی مطعلقه ها فوری سرویس میدن به جوونا خامشون می‌کنند 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
حرام که نیست واقعا اگه همین خصوصیات که گفتی رو پسره داشته باشه و فردا روزی سرکوفت نزنه  و سر ح ...

اومدیم یکسال دو سال ۶ ماه با ایشون بود بعدش باز بره صیغه یه آقای دیگه بشه و همینطور ادامه پیدا کنه این حرام نیست؟حالا چون یه آیه خونده میشه کار درستیه؟

این خانوم باید برای خودش یه کار دست و پا کنه حتی شده آبدارچی ولی بازیچه و ابزار دست آقایون نشه