2777
2789
عنوان

مهاجرت

783 بازدید | 45 پست

سلام به همگی- من امسال کنکور دارم و مهاجرت شدیدا ذهنمو درگیر کرده...از نظر مالی مشکل ندارم ولی واقعا نمیدونم باید چیکار کنم، از کجا شروع کنم، سراغ چه موسسه‌ای برم(توی همین نی‌نی سایت تجربه‌ی بقیه راجب موسسه‌های مختلف رو خوندم ولی اینطوری که معلومه همشون کلاه‌بردارن🥲) میشه بهم بگید از کی میتونم کمک بگیرم تا راهنمایی درستی داشته باشه و راهو نشونم بده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه دختر داییم اپلای فیت واسش اپلای کرد پارسال و همه چی هم با خودشون بود 

کلا هم ۴۰ گرفت و مدارک بورسیه هم خودشون آماده کردن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بله اکثر موسسات یا کلاهبردارن یا بی سواد  شما اول باید کارشناسی بگیری دز همین حین مدرک زبانت ر ...

فرقی نمیکنه چه رشته‌ای برم؟ چون خودم علاقه به زبان دارم احتمالا دانشگاهم توی همین رشته‌های مربوط به زبان انگلیسی تحصیل کنم

اول لیسانست رو بگیر تو دانشگاه درجه یک.بعد برا ارشد درخواست بده. معدل بالا ونمره زبان خوب

فرقی نمیکنه چه رشته‌ای باشم؟ الان دارم علوم انسانی میخونم ولی چون علاقه و استعداد توی یادگرفتن زبان رو دارم احتمالا دانشگاه هم توی همین زیر شاخه های زبان ادامه بدم...

فرقی نمیکنه چه رشته‌ای برم؟ چون خودم علاقه به زبان دارم احتمالا دانشگاهم توی همین رشته‌های مربوط به ...

رشته زبان رشته خوبی برای مهاجرت نیست 

من خودم ویزای تحصیلی گرفتم 

رشته های کامپیوتر و فنی عالین برای مهاجرت 

اخه زبان نمیشه باهاش نه جاب افر گرفت نه پذیرش تحصیلی 

رشته زبان رشته خوبی برای مهاجرت نیست  من خودم ویزای تحصیلی گرفتم  رشته های کامپیوتر و فن ...

مممنونم برا راهنماییتون♡ پس فکر کنم باید فعلا قید علاقه به زبان و اینارو بزنم...

مممنونم برا راهنماییتون♡ پس فکر کنم باید فعلا قید علاقه به زبان و اینارو بزنم...

زبان زو حتما ادامه بده از الان بچسب به ایلتس 

اخه ایلتس زمانبرتر از لیسانس هست حداقل برای من خیلی زمان برد 

ایلتس هک زمانبره هم انرژی زیاد میخواد 

تمام علاقه ات رو زبان زو بزار روی ایلتس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز