من خودم سمت المان واسبیلدونگ نرفتم که بدونم میدونم برای رشته های فنی هست اما برای پرستاری هم هست ببین اسبیلدونگ به خاطر حقوقش خیلی مطلوب هست پسرتون میتونه بره پرستاری بعد که رفت سرکار شروع کنه پزشکی بخونه
البته من بازم پزشکی در اروپا رو توصیه نمیکنم درآمدهاشون خیلی عالی نیست رشته های فنی درآمد بهتری دارن در ضمن اینکه با رشته های فنی بعدا بخواد امریکا هم میتونه بره اما پزشکی ممکنه مهاجرت به امریکا براش کمی سخت بشه
رشته پزشکی رشته بی نهایت بی نهایت سختی هست بدون خانواده و تنها در مهاجرت اونم کشور سردی مثل المان ممکنه باعث افسردگی بشه
اینها همش چیزهایی بود که من دیدم میدونی بارندگی و هوای بارونی و سرمای اروپا واقعا برای ما که از ایران رفتیم و همش آفتاب داشتیم بعد از یکسال باعث افسردگی میشه بعد فکر کن درسهای بی نهایت سخت آلمانی اونم با اون زبان مسخره شون چه تاثیری روی روحیه داره
یک آقایی از آشناها با پسر نوجونش پناهندگی رفتن المان یک مدتی باهاشون در ارتباط بودم پسرش رفت کالج بعد هم رفت پزشکی بخونه وسط درسش دیگه با کل فامیل قطع رابطه کرد نمیدونم به چه دلیلی
اگر ارتباط داشتم ازش برات سوال میکردم
اما یادمه یکباره یک خط. آلمانی از یک کتاب فرستاده بود گفته بود که کل این خط همش یک کلمه از درسمونه خیلی وحشتناکه