2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 45 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ممنون عزیزم  یک مدتی تعلیق شده بودم اما دیروز کاربری ام برگشت  زبان آلمانی فول منظو ...

پسرم رو از امسال می‌خوام بفرستم آلمانی یاد بگیره ،تا سه سال دیگه هجده سالش میشه و اگه مداوم بخونه فول میشه ،زبان انگلیسیش هم که یکسال دیگه تموم میکنه

فرقی نمیکنه چه رشته‌ای باشم؟ الان دارم علوم انسانی میخونم ولی چون علاقه و استعداد توی یادگرفتن زبان ...

چرا عزیزم فرق می‌کنه.من اطلاعات رشته های فنی رو دارم.

فقط رشته حقوق نرو.

پسرم رو از امسال می‌خوام بفرستم آلمانی یاد بگیره ،تا سه سال دیگه هجده سالش میشه و اگه مداوم بخونه فو ...

ببین چون گفتی برادرشوهرت المانه منم گفتم خوبخ بره وگرنه من المان رو به هیچکس پیشنهاد نمیکنم کشور جالبی نیست هوای سرد و مردم مسن و سیستم حمل و نقل ضعیف با زبان بی نهایت سختی دارن 

بعد زبان آلمانی یاد بگیرن به درد هیچ جای دیگه نمیخوره براشون عملا مجبورن بمونند المان 

من خودم انگلیس بودم زیانم انگلیسی بود راحت به همه کشورها فکر میکردم چون انگلیسی زبان بین المللی هست 

اما خوب داشتن حامی برای یک پسر جوون خیلی مهمه سنی نداره و بی تجربه است 

منکه بدون حامی تو لندن بودم به هر حال خودم تجربه ام زیاد بود سنم بالا بود 

اسبیلدونگ برای رشته پزشکی هم هست یا فقط رشته های فنی؟

من خودم سمت المان و‌اسبیلدونگ نرفتم که بدونم میدونم برای رشته های فنی هست اما برای پرستاری هم هست ببین اسبیلدونگ به خاطر حقوقش خیلی مطلوب هست پسرتون میتونه بره پرستاری بعد که رفت سرکار شروع کنه پزشکی بخونه 

البته من بازم پزشکی در اروپا رو توصیه نمیکنم درآمدهاشون خیلی عالی نیست رشته های فنی درآمد بهتری دارن در ضمن اینکه با رشته های فنی بعدا بخواد امریکا هم میتونه بره اما پزشکی ممکنه مهاجرت به امریکا براش کمی سخت بشه 

رشته پزشکی رشته بی نهایت بی نهایت سختی هست بدون خانواده و تنها در مهاجرت اونم کشور سردی مثل المان ممکنه باعث افسردگی بشه 

اینها همش چیزهایی بود که من دیدم میدونی بارندگی و هوای بارونی و سرمای اروپا واقعا برای ما که از ایران رفتیم و همش آفتاب داشتیم بعد از یکسال باعث افسردگی میشه بعد فکر کن درس‌های بی نهایت سخت آلمانی اونم با اون زبان مسخره شون چه تاثیری روی روحیه داره 

یک آقایی  از آشناها با پسر نوجونش پناهندگی رفتن المان یک مدتی باهاشون در ارتباط بودم پسرش رفت کالج بعد هم رفت پزشکی بخونه وسط درسش دیگه با کل فامیل قطع رابطه کرد نمیدونم به چه دلیلی 

اگر ارتباط داشتم ازش برات سوال میکردم 

اما یادمه یکباره  یک خط. آلمانی از یک کتاب فرستاده بود گفته بود که کل این خط همش یک کلمه از درسمونه خیلی وحشتناکه  

ببین چون گفتی برادرشوهرت المانه منم گفتم خوبخ بره وگرنه من المان رو به هیچکس پیشنهاد نمیکنم کشور جال ...

درست میگید حامی خیلی مهمه ،اما پسرم زبان انگلیسیش خوبه ،یکی دوسال دیگه تموم می‌کنه انگلیسی رو،از این جهت گفتم زبان آلمانی بخونه چون یکی از شرایط مهاجرت به آلمانه 

البته خواهرم هم کاناداست اما من اروپا رو ترجیح میدم چون نزدیکتره ،از طرفی هم جاریم گفته همه جوره ساپورتش میکنه

من خودم سمت المان و‌اسبیلدونگ نرفتم که بدونم میدونم برای رشته های فنی هست اما برای پرستاری هم هست بب ...

ممنون عزیزم بابت اینکه وقت گذاشتی و راهنمایی کردی،حتما در موردش بیشتر تحقیق میکنم ،نمیدونم مستأصل هستم به نظرتون رشته کامپیوتر اونجا به درد میخوره؟ چه رشته فنی از همه بهتره؟

ممنون عزیزم بابت اینکه وقت گذاشتی و راهنمایی کردی،حتما در موردش بیشتر تحقیق میکنم ،نمیدونم مستأصل هس ...

بله کامپیوتر جزو پولسازترین و محبوبترین رشته هاست 

پزشکی زو اگر خود پسرتون عاشقشه بفرستین وگرنه به اندازه زحمتش درآمد نداره

بله کامپیوتر جزو پولسازترین و محبوبترین رشته هاست  پزشکی زو اگر خود پسرتون عاشقشه بفرستین وگرن ...

خیلی ممنون،با دیپلم کامپیوتر هنرستان دانشگاههای اونجا پذیرش میکنند ؟

درست میگید حامی خیلی مهمه ،اما پسرم زبان انگلیسیش خوبه ،یکی دوسال دیگه تموم می‌کنه انگلیسی رو،از این ...

برین کشورای عربی و شمال آفریقا که اشباع نشدن.

غرب 20 سال پیش خوب بود الان با اینهمه مهاجر خاورمیانه ای کله س یاه و افریقایی و عرب و مکزیکی و هندی و چینی تایلندی و جدیدا مهاجر اوکراینی شرایط وحشتناکه مخارج صدبرابر ایرانه رقابت سخت شده و خارج فقط از دور قشنگه. خونه و اشتغال و حقوق خوب و خدمات درمانی خوب اول به بومیان چش آبی غربی میرسه بعد به مهاجران اروپای شرقی موبور چش آبی و آخر سر به کله س یاهای خاورمیانه. گیرم کلی بدبختی کشیدین جراح و مهندس شدین هوش مصنوعی داره تمام مشاغل رو اتوماتیزه میکنه. حتی نانورباتهایی ساختن که جراحی پیچیده و دندانپزشکی هم انجام میدن. سیلاب و طوفان در غرب زیاد میاد الان خود غربیا دارن به شمال آفریقا و عراق و کشورهای گرمسیر عربی مهاجرت میکنن. فقط ایرانیان که حتی اگه سنگم بباره باز قربون صدقه خارج میرن. واقعا زندگی تو ایران راحته کسی که تو ایران نفهمه درست زندگی کنه خارج هم بدبخته.

بله کامپیوتر جزو پولسازترین و محبوبترین رشته هاست پزشکی زو اگر خود پسرتون عاشقشه بفرستین وگرنه به ان ...

هوش مصنوعی داره جای کامپیوتر رو میگیره که.

فیزیوتراپی و ماساژ و کایروپراکتی بهترن حتی از پزشکی یا فنی .

برین کشورای عربی و شمال آفریقا که اشباع نشدن.

غرب 20 سال پیش خوب بود الان با اینهمه مهاجر خاورمیانه ای کله س یاه و افریقایی و عرب و مکزیکی و هندی و چینی تایلندی و جدیدا مهاجر اوکراینی شرایط وحشتناکه مخارج صدبرابر ایرانه رقابت سخت شده و خارج فقط از دور قشنگه. خونه و اشتغال و حقوق خوب و خدمات درمانی خوب اول به بومیان چش آبی غربی میرسه بعد به مهاجران اروپای شرقی موبور چش آبی و آخر سر به کله س یاهای خاورمیانه. گیرم کلی بدبختی کشیدین جراح و مهندس شدین هوش مصنوعی داره تمام مشاغل رو اتوماتیزه میکنه. حتی نانورباتهایی ساختن که جراحی پیچیده و دندانپزشکی هم انجام میدن. سیلاب و طوفان در غرب زیاد میاد الان خود غربیا دارن به شمال آفریقا و عراق و کشورهای گرمسیر عربی مهاجرت میکنن. فقط ایرانیان که حتی اگه سنگم بباره باز قربون صدقه خارج میرن. واقعا زندگی تو ایران راحته کسی که تو ایران نفهمه درست زندگی کنه خارج هم بدبخته.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز